Végre megértheted a női orgazmust: ez történik az agyban, miközben eljutsz a csúcsra

Forrás: Thinkstock -
agy MRI orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennél leleplezőbb felvételeket aligha lehetne készíteni a női orgazmusról. Tudósok az MRI segítségével felvették, hogy pontosan mi történik a nők agyában orgazmus közben.

A világ első olyan videóját készítették el a Rutgers University kutatói, amelyen a női agy látható orgazmus közben. A tudósok megkérték a hölgyeket, hogy végezzenek önkielégítést a gépben, hogy megvizsgálhassák, milyen folyamatok játszódnak le, miközben egyre közelebb kerülnek a csúcshoz.

Forrás: Thinkstock

Elsősorban azért voltak kíváncsiak arra, hogy pontosan hogyan alakul ki az orgazmus, és mi történik az agyban, hogy segíteni tudjanak azokon a nőkön, akiknek valamiért nem sikerült átélniük a tűzijátékot. A felvételen jól látszik, hogy az orgazmus érkezése főként a kisagyat és a frontális kérget érinti, de igazi robbanást okoz a nők fejében.

Meglepő! Kiderült, hogy több nő él át orgazmust szülés közben, mint gondolnád


Nemcsak egy mítosz a szülés közben átélt orgazmus, legalábbis erről számolnak be a legújabb jelentések. Több nő is volt már ilyen szerencsés. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Kómából felébredve egyetlen dolga volt: azonnal megkérte a barátnője kezét! http://www.life.hu/intim/20160712-megkerte-a-baratnoje-kezet-egy-komabol-felebredt-ferfi-meghato-tortenet.htmlKris Jones három hónapig volt kómában. Amikor felébredt, rögtön a barátnőjét kezdte el hívogatni, majd rögtön meg is kérte a kezét. Intim--A feleség a férje nélkül ment nászútra - A lány mókás fotókkal tért hazahttp://www.life.hu/intim/20160712-a-feleseg-a-ferje-nelkul-ment-naszutra-ahol-mokas-fotokat-keszitett.htmlMit teszel, ha a nászút előtt kiderül, hogy a férjed nem tud elkísérni a romantikus utazásra? A legtöbben először kiborulnának, majd rávágnák, hogy bizony akkor én sem megyek, ám történetünk főszereplője a vakáció mellett döntött. IntimOrigoZac Efron elárulta, hogyan zajlik nála egy randevú http://www.life.hu/intim/20160712-zac-efron-jo-vagyok-a-randizasban-a-szinesz-oszinten-beszelt-a-maganeletrol.htmlHiába imádják őt nők milliói, a fiatal színész nagyon nehezen talál párt magának. Most arra panaszkodott, hogy nehezen mennek el vele randizni a hobbijai miatt. Intim--Solti Ádám szívét elrabolták: ő a szerencsés hölgyemény! http://www.life.hu/intim/20160712-solti-adam-ket-eve-van-egyutt-a-kedvesevel-kozos-tetovalast-keszitettek-a-parjaval.htmlDúl a szerelem a Barátok közt sztárja és menyasszonya között. A sztár egy közös tetoválást is csináltatott a nála 17 évvel fiatalabb barátnőjével. Ádám csuklójára a forever, azaz örökké, a lányéra pedig a love, azaz szeretet szó került. IntimOrigoTalmácsi Gábor ismét szingli: Szakított modell barátnőjévelhttp://www.life.hu/intim/20160712-talmacsi-gabor-ismet-szingli-szakitott-a-baratnojevel.htmlMegdöbbentő hír látott napvilágot: állítólag egy rejtélyes szőke nővel látták Talmácsi Gábort. A páros az Uzsoki Utcai Kórház szülészeti osztályán bukkant fel. Mindez azért is érdekes, mert a motoros nemrég szakított modell barátnőjével. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huSzingli lett a világ egyik legjobb nője - újra a randipiacon Adriana Limahttp://www.life.hu/intim/20160712-adriana-lima-modell-szingli-lett.htmlA modell luxusnyaralással enyhíti fájdalmát. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.