Freddie a párjáról: ˝Van, amikor inkább csak lakótársak vagyunk˝

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
Freddie találkozás szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg koncertje van az énekesnek, szinte az összes hazai fesztiválon fellép, ezért nagyon kevés időt tudnak együtt tölteni barátnőjével, aki szintén a művészvilágban mozog. Van, hogy nem is látják egymást.

Az Euróviziós Dalfesztiválról csalódottan tért haza Freddie, szerint méltatlan helyezést ért el a versenyen, de ma már nem bánkódik. Rengeteg fellépése van a nyáron, szinte az összes hazai fesztivál színpadán lehet majd vele találkozni. Annyira be van táblázva a nyara, hogy nyaralásra nem jut majd ideje.

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

"Hasonló világból jön ő is, úgyhogy tudja, hogyan működik ez" - mondta Freddie a Mokka reggeli műsorában. Éppen ezért előfordul, hogy szinte nem is látják egymást.

"Van, amikor inkább lakótársak vagyunk,

mert tényleg keveset találkozunk" - vallotta be az énekes, aki hozzátette, hétköznap azért lehet találni pár olyan napot, amikor ki tudnak mozdulni, hiszen a koncertek többsége hétvégére esik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.