Kate Hudson újabb világsztárral randevúzik: íme, a dögös sztár!

Forrás: Arthur Belebeau / Shape -
színésznő Kate Hudson párkapcsolat dj Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves színésznő nem könnyen adja be a derekát, ha párkapcsolatról van szó. Imádja a férfiakat, így nem csoda, ha szereti a könnyed randevúkat. 

Kate Hudson két évvel ezelőtt még menyasszony volt, ám azóta szingliként tengeti a mindennapjait. Hogy pontosan mi volt a szakítás oka, arról egyelőre nincs információ. Lehet, hogy van valami köze a pletykához, miszerint Chris Martin Kate-tel csalta meg exfeleségét, Gwyneth Paltrow-t? A színésznő szép, dögös és vicces egyszerre, így nem csoda, hogy újabb szexi hírességnek akadt meg rajta a szeme - írja a Usmagazine.

Forrás: Instagram/Kate Hudson

Az amerikai magazin szerint a sztár a híres DJ-vel, Diplóval randizik mostanában, akivel július elején, Ibizán fűzte szorosabbra a kapcsolatot. A színésznő és a zenész egyébként már korábbról ismerték egymást: idén májusban a MET Gálára is együtt érkeztek és együtt távoztak, most viszont állítólag elindult köztük valami, ám egyelőre nem kötik a nyilvánosság orrára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.