Vége! Válik a válogatott magyar futballista

Forrás: 123rf.com -
házasság válás Laczkó Zsolt szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróság nyári szünete miatt hivatalosan még nem tudtak elválni, de Laczkó Zsolt és párja házassága véget ért. Már mindketten külön utakon járnak.

Mindössze két évig éltek házasságban, de összesen hat évig voltak együtt Laczkó Zsolt és modell párja, Laura. Sajnos azonban már nem működött a kapcsolatuk, fél éve teljesen külön életet élnek, és Laura már meg is találta új szerelmét. A hivatalos válás azonban még előttük van.

Tóth Laura modell és Laczkó Zsolt Forrás: Life.hu

"Való igaz, fél éve nem élünk már együtt, de a bíróság nyári szünete miatt a válást hivatalosan még nem mondták ki. Zsoltitól nem váltam el haraggal, de a házasságunk már nem működött. Habár

sokan azt hiszik, a futballistafeleségek élete csupa pompa, engem felemésztett a sok bizonytalanság, ami a karrierjét kísérte.

Sokszor fogalmunk sem volt, melyik csapat igazolja majd le, hová kell költöznünk. Ilyen körülmények között képtelenség családot alapítani. Érzelmileg nagyon megviselt a szakítás, hiszen hat évig voltunk együtt, de már mindketten beletörődtünk a helyzetbe. A jelenlegi párom mellett pedig újra rám talált a boldogság" - mondta a Borsnak Laura, de Laczkó Zsolt is elismerte, hogy már nincsenek együtt egykori szerelmével. "Fél éve külön utakon járunk Laurával, hamarosan kimondják a válást. Érzelmileg már lezártam magamban a történetet, kizárólag a futballra kívánok koncentrálni" - mondta a focista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.