Nagy Ervin szerelmi bánatában szétverte a szobáját

Forrás: Nagy Ervin / Facebook -
szerelmi bánat Nagy Ervin megcsalás Polyák Lilla Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem bizony kemény dolog, főként, ha valakit csalódás ér. Minden ember másként éli meg a szakítást, vagy a megcsalást. Nagy Ervin például szétvert maga körül mindent, mikor fülébe jutott a szomorú hír.

Nagy Ervin egyik legfőbb küldetése a nők szórakoztatása, saját bevallása szerint neki nincs is kifejezett ideálja. Olyan, mint Gombóc Artúr, tehát igazi mindenevő. Nehéz elképzelni, hogy a sármos színésznek valaha is akadt volna gondja a nőkkel, pedig őt is érte már csalódás.

Forrás: Nagy Ervin / Facebook

Megőrül a szép lábakért, és szerinte az egyik legfontosabb dolog, hogy mindig nőszámba vegyék a nőket, ezen kívül lényeges még a szórakoztatás. Ő az utóbbira specializálódott, de hiába űzi ezt magas szinten, volt olyan, aki mégsem őt választotta. Erről a csalódásról a Best Magazin hasábjain számolt be a színész. "Tizennyolc évesen Polyák Lillával jártam, de elhagyott Homonnay Zsoltért. Utólag visszagondolva, jó váltás volt, hiszen két gyönyörű gyerek született a kapcsolatukból, de akkor nagyon fájt. Egy kollégiumba jártunk, és

amikor hírt kaptam a megcsalásról, mindent szétvertem magam körül.

Leginkább a falat. A falnak nem fájt annyira, de az öklömnek igen" - mesélte el Nagy Ervin csalódásának történetét.

Kiderült! Ezért szakított párjával Lady Gagahttp://www.life.hu/intim/20160722-lady-gaga-szakitasanak-oka-5-ev-utan-hagyta-el-a-volegenyet-ime-a-vallomas.htmlAz énekesnő a hírek szerint nem állt még készen arra, hogy feleség és édesanya váljon belőle. Bár fáj a szakítás, most újból az igazit keresi. Intim--Pucér fotók készültek Szűcs Judithról - A lánya kiborult, szerinte vállalhatatlanok - VIDEÓ!http://www.life.hu/intim/20160722-szucs-judith-gorogorszagban-nyaralt-felmeztelenul-vallalhatatlan-fotok.htmlGörögországban nyaralt az énekesnő, ám képeit túl merésznek tartották, még a saját lánya is kritizálta a mediterrán országban készült fotókat. Intim--Nudistastrandon lazult Eva Longoria és új férje - Videó!http://www.life.hu/intim/20160721-eva-longoria-a-szuletett-felesegek-sztarja-nudistastrandon-pihent.htmlA Született feleségek színésznőjét nem érdekelte az sem, hogy rengeteg pucér emberrel van körülvéve: csak új kedvesére koncentrált. Intim--Bele sem merek gondolni, mi vár a nadrágjában - Férfiak és a szőrtelenítés!http://www.life.hu/intim/20160719-ferfiak-es-a-szortelenites-avagy-bele-sem-merek-gondolni-mi-lehetett-a-nadragjaban.htmlMíg a női test szőrtelenítése teljesen hétköznapi és elfogadott dolognak számít, az erősebbik nem képviselői sokkal zárkózottabbak a témát illetően. Egyes férfiak a csupasz megjelenés hívei, mások csak bizonyos testrészeiket borotválják, és vannak olyanok, akik természet adta állapotukban érzik jól magukat. Úgy tűnik, a férfiszőrt illetően nincsenek általános érvényű elvárások, ezért megkérdeztük a Life.hu olvasóit, nekik melyik verzió jön be. Intim--Ilyen, amikor Clint Eastwood félmeztelen fiát vízcseppek nyaldossákhttp://www.life.hu/intim/20160721-ilyen-amikor-clint-eastwood-felmeztelen-fiat-vizcseppek-nyaldosnak.htmlA híres színész és rendező Clint Eastwood fia, Scott egyszerűen tökéletes! Főleg akkor, ha Miami partjainál élvezi a napsütést. Félmeztelenül. IntimAFPPornó? Hírességek őszinte véleménye a felnőtt tartalmakról (18+)http://www.life.hu/intim/20160721-igy-vallanak-a-sztarok-akik-neztek-valaha-pornot-hiressegek-oszinte-velemenye.htmlA pornóipar létezése óta folyamatosan fönnáll a kérdés, hogy vajon az erotikus filmek egészségesek, vagy károsak-e a szexualitásunkra. Úgy tűnik, erre sosem kapunk valós választ. Egy viszont biztos: kedvenc sztárjaink közül többen is imádják a pornót. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.