Máris új szerelme van Damu Rolandnak

Fotó: Margitay Klára -
Damu Roland szerelem Damu Edina kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész házassága nem hozta el számára a várt boldogságot. Gyermekük születése ellenére is tönkrement a kapcsolatuk Edinával, de állítólag Roland már túltette magát a sérelmeken, méghozzá egy másik nő segítségével.

Damu Edina és Roland házassága nem úgy alakult, ahogy azt a pár eltervezte. Hiába született meg a kislányuk, ez sem tartotta őket össze. Közös gyermeküket is Edina nővére neveli. Damu Roland feleségének ugyanis alkoholproblémái vannak, amit a terhessége alatt sem tudott leküzdeni.

Fotó: Margitay Klára

A színész azonban állítólag nem sokáig bánkódott tönkrement házassága miatt,

a hétvégén ugyanis egy ismeretlen nő társaságában mulatott.

A szemtanúk arról számoltak be, hogy félreérthetetlen helyzetben látták a párt, kézen fogva sétáltak egy vidéki fesztiválon - írja a Blikk. Damu Roland nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Profi focista rabolta el a Miss Universe Hungary udvarhölgyének szívéthttp://www.life.hu/intim/20160727-kis-barbara-a-23-esztendos-gyonyoru-modell-es-kiss-mate-a-gyirmot-labdarugoja-egy-par.htmlEgy párt alkot a 23 esztendős gyönyörű modell, Kis Barbara, és az NB I-ben szereplő Gyirmót labdarúgója, Kiss Máté. A Miss Universe­ Hungary 2015-ös szépségversenyének második udvarhölgye ugyanis párja minden hazai meccsén és több idegenbeli találkozón is ott ül a lelátón, hogy szurkoljon neki. IntimOrigoRomantikázás felsőfokon: ennyire szerelmes Szinetár Dórahttp://www.life.hu/intim/20160726-szinetar-dora-romantikus-kepeket-osztott-meg-kozossegi-oldalan-szerelmevel-makranczi-zalannal.htmlA színésznő mindig előszeretettel nyilvánítja ki érzéseit, és szívesen osztja meg Makranczi Zalánnal közös romantikus pillanataikat is. Ezúttal képekben mutatta meg, milyen harmonikus szerelem is az övék. IntimOrigoSchmuck Andor feleséget keres!http://www.life.hu/intim/20160726-schmuck-andor-feleseget-keres-nyilvanosan-email-cimen.htmlBarátai aggódnak Schmuck Andorért, hiszen közel az ötvenhez egyedül van. A híresség éppen ezért határozott lépésre szánta el magát: hirdetés útján próbál párt találni. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoEzt nézd! Béres Alexandra ritka szexi fotót tett közzé- a kétgyerekes anyuka még mindig tökéletes formában vanhttp://www.life.hu/intim/20160726-beres-alexandra-cipruson-nyaralt-csaladjaval-furdoruhaban-mutatta-meg-idomait.htmlBéres Alexandra családjával együtt Cipruson töltődött fel és pihent meg a dolgos hétköznapok után. A fitneszlady még mindig irigylésre méltó idomait is megmutatta nyaralás közben. IntimOrigoDzsudzsák Balázs az ország legszebb fenekével mulatotthttp://www.life.hu/intim/20160726-dzsudzsak-balazs-edinava-bulizott-az-afterpartin-a-fomra-1-utan-meghitten.htmlA magyar válogatott csapatkapitánya is részt vett a Forma-1 utáni összejövetelen, ahol rengeteg csinos, fiatal lány is várta, hogy együtt bulizhassanak a pilótákkal és egyéb sztárvendégekkel. IntimOrigoÚjabb részlet a prostiügybe keveredett Dézsányi Biankárólhttp://www.life.hu/intim/20160726-dezsanyi-bianka-a-magyarorszag-szepe-kozonsegdijasa-belekeveredett-a-repas-lajos-fele-prostiugybe.htmlNem sokkal azután, hogy Dézsányi Biankát megválasztották a Magyarország Szépe közönségdíjasának, kiderült, hogy ő is érintett a Répás Lajos-féle prostiügyben. Eleinte csak arról volt szó, hogy tanúként hallgatták ki. Kiderült azonban, hogy egyszer valóban kedvére tett egy férfinak. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.