Íme, Hevesi Kriszta szakpszichológus őszinte véleménye a fesztiválszexről

Hevesi Kriszta szex fesztivál szakpszichológus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a népszerű magyar szakpszichológust faggatta a fesztiválok, és a laza párkapcsolatok világáról.
Egy szeretői viszony kialakulásához két ember kell - Vagy inkább három?http://www.life.hu/intim/20160727-mgcsalas-es-hutlenseg-avagy-ezert-fekszik-le-a-masik-no-a-ferjeddel.htmlHa voltál valaha elszenvedője megcsalásnak, akkor biztosan te is elképzelted már ezerszer, ki lehet az a bizonyos harmadik. Egy utolsó, sunyi és aljas némber, egy kalandvágyó céda és egy erkölcsi nulla, aki lelkiismeret-furdalás nélkül bújik ágyba azokkal a férfiakkal, akik kapcsolatban élnek. Intim--Micsoda test: Robbie Williams pucéran mutogatta szexi izmaithttp://www.life.hu/intim/20160727-robbie-williams-meztelenul-tancolt-az-instagramon-egy-tortaval-takarta-el-ferfiassagat.htmlA rosszfiús sztár pontosan tudja, hogyan kell feldobni megannyi nőt egy borús napon! Bőven elég annyi, hogy meztelenül táncolgat, és erről egy videót is posztol. IntimOrigoRomantikázás felsőfokon: ennyire szerelmes Szinetár Dórahttp://www.life.hu/intim/20160726-szinetar-dora-romantikus-kepeket-osztott-meg-kozossegi-oldalan-szerelmevel-makranczi-zalannal.htmlA színésznő mindig előszeretettel nyilvánítja ki érzéseit, és szívesen osztja meg Makranczi Zalánnal közös romantikus pillanataikat is. Ezúttal képekben mutatta meg, milyen harmonikus szerelem is az övék. IntimOrigoEzt nézd! Béres Alexandra ritka szexi fotót tett közzé- a kétgyerekes anyuka még mindig tökéletes formában vanhttp://www.life.hu/intim/20160726-beres-alexandra-cipruson-nyaralt-csaladjaval-furdoruhaban-mutatta-meg-idomait.htmlBéres Alexandra családjával együtt Cipruson töltődött fel és pihent meg a dolgos hétköznapok után. A fitneszlady még mindig irigylésre méltó idomait is megmutatta nyaralás közben. IntimOrigoÍme az ifjú pár: Közös fotón Calvin Harris és vadiúj barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20160723-kozos-foto-calvin-harrisrol-es-uj-baratnojerol-tinashe-rol.htmlHol van már a tavalyi hó, ki emlékszik még Taylor Swiftre? Nos, Calvin Harris már biztosan nem! Íme a cuki közös kép és egyben bizonyíték, hogy az összetört szívű dj-re ismét rátalált a szerelem. IntimOrigoKíváncsi vagy a világ legkívánatosabb pasijára?http://www.life.hu/intim/20160722-rohit-khandelwal-az-indiai-27-eves-modell-es-szinesz-lett-mr-world-a-vilag-legdogosebb-ferfija.htmlA világ minden tájáról érkeztek jelentkezők, akik a legdögösebb pasi címért versenyeztek. 46 férfi közül választották ki azt az egyet, akit a legszexibbnek tartanak. Íme, a győztes! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.