Kapcsolatáról vallott Tóth Vera - "a bizalom a mozgatórugója"

Forrás: Facebook/Tóth Vera -
szerelem Tóth Vera szextárskereső kapcsolat félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt hétenröppent fel a hír, miszerint Tóth Vera kedvese, Ádám szextárskereső oldalra regisztrált. Az énekesnő most reagált a pletykákra.

"Abszolút megcáfolnám, hogy a párom társkeresőn vagy szextárskeresőn lenne regisztrálva. A mi kapcsolatunknak a bizalom a mozgatórugója, és ha bármi probléma volt, leültünk, és megbeszéltük. Nos, én nem láttam semmi olyan problémát a kapcsolatunkban, ami indokolta volna, hogy ezt tegye a párom. Teljesen megbízom Ádámban. Azt gondolom, ma már bárki tud szerezni képeket a közösségi oldalakról, én is szoktam róla fotót posztolni, így nem nehéz létrehozni egy hamis profilt. Ádám kommunikációs szakember, és tisztában van vele, hogy ilyet még akkor sem csinálhatna, ha komolyan megfordult volna a fejében, hogy regisztrál egy ilyen oldalra, hiszen pontosan tudja, hogy a barátnője híres ember, így hamar kiderülne, ha tilosban járna" - vélekedik Vera, és hozzátette, ha kedvese jelen is lenne egy ilyen portálon, az sem arra lenne bizonyíték, hogy párja félrelép.

Forrás: Facebook/Tóth Vera

"Én nem hiszem el, amit állítanak, de ha így is lenne, az a mi dolgunk, illetve én nem akadnék ki ennyire, ha regisztrálna egy ilyen társkeresőre. Az ilyen oldalakat rengetegen használják nemcsak ismerkedésre, kíváncsiságból is letöltik ezt az alkalmazást, nem feltétlenül hűtlenség céljából regisztrálnak. Persze lehet rám mondani, hogy naiv vagyok, de nálunk annyira a szeretet és megértés uralkodik a kapcsolatunkban, hogy nem hinném, hogy Ádám ilyen sumákolásba belemenne. Annyira felháborodott ezen a dolgon, hogy azt egyszerűen nem lehet megjátszani. Belenézek a szemébe, és tudom, hogy ő igazat mond vagy sem, a három év alatt már megismertük egymást ennyire" - mondta el a Blikknek Vera.

Orális szex miatt sajtótájékoztatón kért bocsánatot a pár (18+)http://www.life.hu/intim/20160730-egy-ir-ferfi-es-egy-amerikai-no-koh-phi-phi-szigeten-nem-birt-magaval-es-oralis-szexbe-kezdtek.htmlEgy ír férfi és egy amerikai nő Koh Phi Phi szigetén nem bírt magával, és ittasan estek egymásnak a nyílt utcán. A ténykedésnek azonban nyoma maradt, az egyik szomszéd videóra vetteaz orális szexben elmerülő párt. IntimOrigoÍgy nem múlik el a szenvedély a kapcsolatodbólhttp://www.life.hu/intim/20160730-igy-nem-mulik-el-a-szenvedely-a-kapcsolatodbol-es-izzik-a-tuz.htmlSok régóta együtt élő pár tapasztalja meg, hogy idővel kihuny közöttük a régi tűz, és már nem kívánják egymást úgy, mint a kezdetekkor. Szakértők szerint azonban ebbe nem kell beletörődni, van megoldás arra, hogy újra feléledjen az egykori szenvedély.IntimOrigoSokan hazudnak a múltbéli szexuális partnerek számáról (18+)http://www.life.hu/intim/20160730-hany-multbeli-szexualis-partner-szamit-tul-soknak.htmlMennyi az ideális múltbéli szexuális partner egy felnőtt férfi és egy felnőtt nő esetén? Nos, egy internetes honlap, a Superdrug Online doctor már erre a kérdésre is választ vélt találni. Úgy tűnik, nőknél a határ 14, férfiaknál pedig 15: ezek fölött a számok fölött már promiszkuitásról beszélünk.Intim--Rubint Réka gigadekoltázzsal és Norbival pózolhttp://www.life.hu/intim/20160726-rubint-reka-es-schobert-norbi-nyaral.htmlVárva várt nyaralásukról posztolt Rubint Réka a közösségi oldalára. Nem is akármilyet. IntimOrigoCsókcsata a Soundon: Ada exével jött össze Kiss Ramónahttp://www.life.hu/intim/20160714-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-ada-exevel-jott-ossze.htmlÁrulkodó képsorozat készült Kiss Ramónáról és új párjáról, Ákosról. Intim--Orális szex jár a kávé mellé - Fellatio Café néven hiánypótló hely nyílik (18+)http://www.life.hu/intim/20160703-oralis-szex-jar-a-kave-melle.htmlGenfben nyitják meg az év vége felé azt a kávézót, ahol a kedves vendégnek a kávé mellé orális szex jár. Mondjuk, mi ezt nem kávézónak neveznénk, persze, csak megfogalmazás kérdése. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.