"Halál komolyan, olyan jó pasi lettél, mint Kata nőben! Elismerésem!" - Megrohamozták a nők Hajdú Pétert

házasság nők válság Facebook Hajdú Péter dicséret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta kiderült, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter házassága romokban hever, a műsorvezető iránt sokkal több nő érdeklődik. Nem győzik dicsérni Hajdú Péter fotóit.

Rengetegen sajnálják, hogy Kata és Peti kapcsolata válságba került, de emellett nagyon sokan most vették csak a bátorságot arra, hogy megdicsérjék a műsorvezetőt. Hajdú Péter sok fotót tesz közzé a közösségi oldalán, a nők pedig nem győzik őt méltatni. Bár eddig is pont így nézett ki, érdekes módon csak most záporoznak a pozitív kommentek.

Volt olyan kommentelő, aki meg is jegyezte, hogy hirtelen nagyon sokan tartják jóképűnek Petit, de ez nem szegte a rajongók kedvét, továbbra is nagyon sokan dicsérik Hajdú Péter külsejét.

„Halál komolyan, olyan jó pasi lettél, mint Kata nőben! Elismerésem!”

– írta az egyik rajongó.

„Nem akarok jópofizni, de ilyen jól még nem néztél ki, mint most”

– állapította meg egy másik. „Tök jól nézel ki! Fiatalkorodban nem néztél ki ilyen jól... legjobb formádban vagy!” – írta egy kommentelő, akivel nagyon sokan egyet is értettek.

Rio 2016: Íme a magyar olimpiai csapat legszebb lányai!http://www.life.hu/intim/20160801-rioi-olimpiai-jatekok-2016-ime-a-magyar-olimpiai-csapat-legszebb-lanyai.htmlNéhány nap múlva kezdődik az olimpia, sportolóink nagy része már Rióban van - mielőtt pedig elindulnának a tévés közvetítések is, szerzőnk megindokolta: férfiszemmel ő melyik magyar lányok felbukkanását várja majd a legizgatottabban. IntimOrigoA Glee sztárja, Lea Michelle egy szál semmire cserélte a gátlásaithttp://www.life.hu/intim/20160801-a-glee-sztarja-lea-michelle-meztelensegre-cserelte-a-gatlasait.htmlA Glee - Sztárok leszünk! népszerű színésznője, Lea Michele megmutatta szexi alakját. IntimOrigoBotrány! Nyilvánosan mutogatta fenekét Obama legidősebb lánya http://www.life.hu/intim/20160801-barack-obama-lanya-egy-fesztivalon-mutogatta-a-feneket-video-is-keszult.htmlBarack Obama valószínűleg maga is nagyon meglepődött, amikor meglátta a gyermekéről készült felvételt. A fiatal lány a jelek szerint kissé elengedte magát a hétvégén. Intim--Vastag Csaba kiborult: kikéri magának, nincs barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20160801-vastag-csaba-kiakadt-kozossegi-oldalan-kijelentette-hogy-nincs-baratnoje.htmlNéhány héttel ezelőtt kezdődtek el azok a híresztelések, miszerint Vastag Csaba egy kolléganőjével került közelebbi kapcsolatba. Az énekes, aki szinte soha nem nyilatkozik magánéletéről, teljesen kiakadt a feltételezések hallatán. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoKulcsár Edinának a naptára hozta el a szerelmethttp://www.life.hu/intim/20160801-kulcsar-edinanak-naptara-hozta-el-a-szerelmet-amikor-andras-meglatta-kepeit-rajott-hogy-tobb-van.htmlKulcsár Edina és szerelme már évek óta ismerték egymást, de csak sokára jött el az a pillanat, amikor mindketten rájöttek, hogy ami köztük van, az sokkal több, mint barátság. Intim--Élőben közvetítette, ahogy a főnöke szexuálisan zaklatjahttp://www.life.hu/intim/20160801-eloben-kozvetitette-makana-milho-ahogy-fonoke-felugyeloje-szexualisan-zaklatja.htmlAz élő közvetítés lehet idegesítő, ugyanakkor lehet hasznos is, attól függően, ki mire használja. Egyre többször veszik igénybe segítségkérésre, vagy éppen arra, hogy leleplezzenek egy undorító cselekedetet. A transznemű lány például így buktatta le zaklatóját. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.