Johnny Depp volt felesége máris új férfival vigasztalódik?

Forrás: AFP -
párkapcsolat válás Amber Heard szerelem Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan még el sem kezdődtek a tárgyalások, Amber Heard máris egy másik pasival randizgat. Vajon mit szól ehhez a világsztár? 

Még mindig nem tudni, ki hazudik a két színész közül, egy azonban biztos: a mindig nőies, formás Amber Heard már aggasztóan sovány. A People magazin információi szerint a színésznő nyújtotta be a válókeresetet férje ellen, méghozzá a celebek által oly kedvelt "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva. A legfrissebb pletykák szerint viszont a színésznő máris randizni kezdett, méghozzá egy gazdag üzletemberrel, Elon Muskkal - írja a Eonline.

Forrás: AFP

A két hírességet többször is látták már együtt, sőt a barátok szerint már több randi is volt az elmúlt hetekben. A legutolsó hírek szerint pedig egy közös hotel szobát béreltek, amit együtt vettek át, és együtt is hagytak el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.