Egyre forróbb a hangulat Rióban: szextitkok az olimpiáról

atléta szex riói olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tévedés, hogy a sportolók nem szexelnek az ötkarikás játékok alatt!

Minden olimpia idején kiderült, hogy mik zajlottak a színfalak mögött – nem hiába készülnek fel a szervezők például végtelen mennyiségű gumi óvszerrel. A sportolók ugyanis szexelnek, sokan például így vezetik le a feszültséget.

Szoba Rio de Janeiró-ban, az olimpiai faluban Forrás: MTI/EPA/EFE/Antonio Lacerda

Egy bennfentes az E!Online-nak elmondta, egyre forróbb a hangulat a színfalak mögött. Az atléták közül sokan megvárják a versenyüket, utána vad bulikba kezdenek, mások azonban a versenyek között is szexpartnert keresnek, mert nekik ez segít a jobb eredmény elérésében.

Az informátor azt is elmondta, az atléták többnyire atlétákkal kavarnak, mert elég szigorúak a szabályok kint, nem nagyon lehet másokkal találkozni. A zikavírus miatt nagyon óvatosak, rengeteg óvszert elhasználnak. És hogy hogyan ismerkednek? Természetesen kint is tindereznek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.