Mi ez, ha nem szerelem? George és Amal Clooney ismét ellopta a show-t

Forrás: AFP/ANDREAS SOLARO/Andreas Solaro -
George Clooney jótékonyság Comói-tó Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész jótékonysági estélye minden képzeletet felülmúlt. 

Darfur egy régió Szudán nyugati részén - a térség megélhetését szívügyének tartja George Clooney, emiatt szervezte a napokban a jótékonysági estjét. A rendezvény frenetikusan sikerült, köszönhetően a mesés helyszínnek és a sztárpárnak.

Forrás: AFP/ANDREAS SOLARO/Andreas Solaro

A színész a Villa Camilla birtokot bérelte ki az esthez, ami a Comó-i tónál lévő házaszomszédságában van, természetesen mesés környezetben.

Amal is sokat tet azért, hogy jól sikerüljön a buli: emberjogi ügyvédként ő is a szívén viseli az afrikai országok ügyét. A 38 éves szépség azt is tudja, hogyan legyen jó háziasszonyegy ilyen eseményen: nem csilliárdokba kerülő ruhát választott, hanem egy vintage kreációt egy ilyen darabokat forgalmazó üzletből. A koktélruhát még a 60-as években viselhették, és körülbelül 150 ezer Forintért juthatott hozzá a sztárfeleség.

Egyszóval az este remekül sikerült, a róluk készült képektanúsága szerint még mindig imádja egymást Amal és George!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.