Így dörgöli méretes fenekét a pasija nemi szervéhez Kylie Jenner

Forrás: Instagram/Kingkylie -
popsi Kylie Jenner Tyga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár Turks and Caicoson élvezi a mesés tengert, és persze egymást. 

Kylie Jenner a szülinapja alkalmából utazott el a festői szépségű Turks and Caicosra pasijával, Tygával és pár barátjával. És bár Kylie még csak 19 éves, de máris jól tudja, hogyan hergelje fel a férfiakat.

Forrás: Instagram/Kingkylie

Reméljük, fiatal rajongói nem követik a lány példáját, Kylie ugyanis fényes nappal, némileg erotikusan dörgölte méretes popsiját pasija nemi szervéhez a tengerparton. Az esetről természetesen még fotó is készült, amelyeket itt meg is nézhetsz.

Kylie sokmilliós luxuskocsit kapott szülinapjára élete párjától, abban is biztosak vagyunk, hogy ezt kellőképpen meghálálta Tygának...

/1601/Kiley201613133644Állítják: Titokban férjhez ment Margot Robbiehttp://www.life.hu/intim/20160815-titokban-ferjhez-ment-margot-robbie-szineszno-a-baratok-szerint.htmlÚgy fest, elkelt az egyik legdögösebb hollywoodi színésznő. Intim--Kylie Minogue még az idén hozzámegy 20 évvel fiatalabb pasijáhozhttp://www.life.hu/intim/20160815-kylie-minogue-es-joshua-sasse-melbourne-ben-hazasodnak-ossze.htmlAz énekesnő szülővárosában, Melbourne-ben szeretne oltár elé állni. Intim--Justin Bieber belehúzott: ezúttal egy sztárcsemetének csapja a szelethttp://www.life.hu/intim/20160811-justin-bieber-es-sofia-richie-randizhatnak.htmlAz énekes igyekszik kihasználni a szabadságát, és annyi lányt megismeri, amennyit csak lehet. Intim--Vihar a paradicsomban: összebalhézott pasijával Courtney Coxhttp://www.life.hu/intim/20160808-courtney-cox-a-jobaratok-sztarja-veszekedett-pasijaval.htmlÚgy tűnik, nagyon nincs minden rendben a Jóbarátok sztárja és vőlegénye háza táján. Intim--Egyre forróbb a hangulat Rióban: szextitkok az olimpiárólhttp://www.life.hu/intim/20160810-egyre-forrobb-a-hangulat-rioban-szextitkok-az-olimpiarol-egy-bennfenntes-meselt.htmlTévedés, hogy a sportolók nem szexelnek az ötkarikás játékok alatt! Intim--Mi ez, ha nem szerelem? George és Amal Clooney ismét ellopta a show-thttp://www.life.hu/intim/20160810-george-clooney-es-felesege-amal-clooney-a-ferfi-jotekonysagi-rendezvenyen-mulattak.htmlA színész jótékonysági estélye minden képzeletet felülmúlt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.