Íme a világ melltérképe: magyar nők az élvonalban

mell szex kutatás mellméret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy friss kutatás szerint az orosz, a norvég, a finn és a svéd nők viszik a prímet a világon, őket átlagosan D kosárméretnél nagyobb kategóriákba sorolták. De a magyar hölgyek sem panaszkodhatnak! 

"Az állatvilágban tök mindegy az emlőméret: lapos cicikkel is megoldják a szoptatást a nőstények. Vagyis az embereknél a domborulatok sokkal inkább a vizualitás miatt alakultak ki. Mivel a szexuális pózok terén sokkal kreatívabbak vagyunk, mint más emlősök, a fenéken túl nagyobb mellekre is szükség volt, hogy elöl is legyen valami, amivel szexuális vonzerőt gyakorol a nő a férfira" - mondta a Borsnak Hevesi Kriszta szexuálpszichológus.

Forrás: Dreamstime

A lap mindezt azért kérdezte a szakembertől, mert pár napja kijött egy melltérkép, mely szerint náluk a D kosaras melltartó az átlag, ahogy a kolumbiaiaknál, az amerikaiaknál és a németeknél is. A méret azonban nem mindig a legfontosabb.

"A D kosárral rendelkező magyar nők büszkék lehetnek magukra. A férfiak számára viszont nem igazán a méret az, ami fontos: egy lógó, hosszú mellet például a többség nem tart túl esztétikusnak, hiába nagy.

Sokkal inkább a forma, az elhelyezkedés, a mellbimbó jellemzői azok, amelyek vonzóvá teszik a ciciket egy férfi szemében" - tette hozzá Kriszta.

Szerelmesek vagyunk! Ők a legszexisebb magyar férfiak Rióbanhttp://www.life.hu/intim/20160815-szexi-dogos-magyar-sportolok-rioban-somfai-szilagyi-gyurta-decker-baji.htmlRengeteg a jóképű és jótestű pasi a riói olimpián, olyannyira, hogy a róluk szóló összeállításra két külön cikket kellett szentelni. Ezt és ezt. Ezekben a válogatásokban eddig csak külföldi sportolókat vonultattunk fel, most viszont ideje, hogy a vonzó, magyar férfiakat is bemutassuk. Íme a nem is annyira titkos kedvenceink. IntimOrigoShane Tusup: "Ő életem szerelme. A legjobb barátom."http://www.life.hu/intim/20160815-shane-tusup-szerint-az-elmult-negy-ev-csoda-volt-hosszu-katinka-ferje-nyilatkozott.htmlHosszú Katinka férje a csodálatos eredmények után az M4Sportnak adott interjút. Az edző őszintén beszélt a családalapításról és kedvese iránt érzett szerelméről.Intim--WOW! Köldökig dekoltált fürdőruciban rázza a testét Vajna Timihttp://www.life.hu/intim/20160814-vajna-timi-andy-vajna-neje-koldokig-dekoltalt-furdoruciban-razza-a-testet.htmlVajna Timi bikinitestéről egész egyszerűen nem lehet eleget írni.IntimOrigoTökéletes pár, tökéletes összhangban: Gianni és Debreczeni Zita csodás fotót posztoltakhttp://www.life.hu/intim/20160814-gianni-annoni-es-debreczeni-zita-csodas-fotot-posztoltak-a-rajongok-orulnek.htmlGianni és kedvese, Debreczeni Zita egy újabb mosolygós, boldog fotót tettek közzé. IntimOrigoBerögzülések és megkövülés: Egy idő után már nem akarunk megváltoznihttp://www.life.hu/intim/20160812-pilat-gabor-berogzottsegek-es-megkovules-egy-ido-mar-nem-akarunk-megvaltozni.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. IntimOrigoA szexi kebelcsoda lassított futása feldobja a reggelthttp://www.life.hu/intim/20160812-lindsey-pelas-a-melleirol-hires-modell-lassitott-futasa.htmlŐ az a modell, aki tényleg szinte kizárólag a melleiről híres. Lindsey Pelas láthatóan pontosan jól ismeri az előnyeit, és ki is domborítja őket! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.