Végre megszólalt Kylie Minogue vőlegénye, Joshua Sasse

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West -
Kylie Minogue szerelem Joshua Sasse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Minogue 20 évvel fiatalabb pasija végre megtörte a csendet. 

Joshua Sasse nevét azóta ismeri a világ igazán, amióta összejött Kylie-val, az év második felében pedig oltár elé is vezeti világhírű menyasszonyát. A férfi nemrég egy vele készült interjúban megtörte a csendet, és azt mondta, kapcsolatuk varázslatos, izgalmas, tele van jókedvvel és szexszel. Egyszóval románcuk abszolút tökéletes!

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

Imádnak együtt lenni, izzik közöttük a levegő. "Szeretem, és kész, Aki valaha találkozott vele, tudja, milyen csodálatos nő Kylie" - vallotta róla kedvese, aki azt mondta, szerinte a 20 év korkülönbségnek sincs jelentősége, a szerelemben nincsenek határok. Őszintén reméljük, Joshua évek múlva is így gondolja majd...

Így nézett ki Kylie Minogue a 80-as években!

Bozontos hajjal, széles mosollyal, rövid kis szoknyában, mezítláb pózol fiatalkori fotóján a nagy átváltozóművész, Kylie Minogue. Nagyon bájosan fest a tizenéves énekesnő, igazi 80-as évek hangulatot áraszt a fotó.

Sharon Stone mellbimbója kificcent a bikinibőlhttp://www.life.hu/intim/20160817-sharon-stone-mellbimboja-kivillant-a-bikinibol-strandolas-kozben.htmlNem vette észre, vagy nem is akarta észrevenni Sharon Stone, hogy többet mutat magából a strandon. Aprócska bikinije csúszott félre, így mindenki számára láthatóvá vált a mellbimbója. IntimOrigoÍme a világ melltérképe: magyar nők az élvonalbanhttp://www.life.hu/intim/20160816-a-magyar-holgyeknel-a-d-kosaras-melltarto-az-atlag-friss-kutatas.htmlEgy friss kutatás szerint az orosz, a norvég, a finn és a svéd nők viszik a prímet a világon, őket átlagosan D kosárméretnél nagyobb kategóriákba sorolták. De a magyar hölgyek sem panaszkodhatnak! Intim--Hűha! Meztelenül posztolt fürdőkádjából a dögös énekesnő, Tóth Andihttp://www.life.hu/intim/20160815-toth-andi-meztelen-igy-nez-ki-a-sajat-furdokadjabol-a-szexi-enekesno-video.htmlNem sajnálja az időt testére a tehetségkutató műsorban híressé vált énekesnő. Andi kemény edzéseinek meg is lett az eredménye! IntimOrigoShane Tusup: "Ő életem szerelme. A legjobb barátom."http://www.life.hu/intim/20160815-shane-tusup-szerint-az-elmult-negy-ev-csoda-volt-hosszu-katinka-ferje-nyilatkozott.htmlHosszú Katinka férje a csodálatos eredmények után az M4Sportnak adott interjút. Az edző őszintén beszélt a családalapításról és kedvese iránt érzett szerelméről.Intim--Édesen flörtöl a neten Zac Efron és az olimpiai bajnok tornászlányhttp://www.life.hu/intim/20160817-zac-efron-szinesz-es-simone-biles-olimpiai-bajnok-a-neten-flortolnek.htmlHetek óta flörtöl a két fiatal, most azonban élőben is megismerhették egymást. IntimOrigoTóth Gabi és szerelme a Szigeten sem bírtak magukkal - forró fotóhttp://www.life.hu/intim/20160815-toth-gabi-enekesno-es-kedvese-trap-kapitany-csokoloztak-a-szigeten.htmlForr a levegő az énekesnő és Trap kapitány között. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.