Az Ádám keresi Évát első párjaként vált ismertté Petra és Josie, akik a civil életben is együtt maradtak, sőt, már az esküvőjüket is leforgatták. Petra úgy döntött, aktmodellkedni kezd, de szerelme nem örül az újabb meztelenkedésnek.

Az Ádám keresi Évát valóságshow számukra a lehető legjobban zárult: Petra és Josie megtalálta az igazit egymás személyében. Meztelenül ismerkedtek meg, Petra pedig ezt az irányt viszi tovább a civil életében is, ugyanis aktmodellkedni kezdett, aminek szerelme nagyon nem örül.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

Négy hónappal a megismerkedésük után már az esküvőjüket is leforgatták, azóta is együtt élnek, és remélik ez így is marad. Harmonikus kapcsolatukba csak Petra pucérkodása kavar be. "Volt egy-két kisebb összezördülésünk, a szerelmem valamiért nehezen dolgozza fel, hogy mások is látnak meztelenül, de már megbékélni látszik. A szüleink is elfogadták a műsorokat és a kapcsolatunkat is. Szeretnénk majd egyszer egy nagy családot közösen, egyelőre két kutyuson gyakorolunk" - mondta Petra a Borsnak. "Elkezdtem az aktfotózást, az első sorozatom már meg is jelent egy internetes oldalon. Huszonhárom vagyok, a szerelmem huszonnégy lesz, van még időnk a komolyabb tervekre. És, ha már a mi kapcsolatunk ilyen különleges, az sem lenne ellenemre, ha kamerák előtt születne meg a gyermekünk" - ismerte be az Ádám keresi Évát sztárja.