Áll a bál a brit királyi családban: A hírekből tudták meg, hogy eljegyezték a hercegnőt

Forrás: Harper's BAZAAR -
Beatrix yorki hercegnő Eugénia hercegnő Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen helyzetbe hozta magát Vilmos herceg unokatestvére, Eugénia és annak vőlegénye. 

Eugénia hercegnő nemrég címlapon mesélt menő életéről. Azt azonban nem említette, hogy anyósával nincs túl jó viszonyban. Mert valószínűleg nincs, hiszen mi más lenne a magyarázat arra, hogy a nő a BBC híreiből tudta meg, hogy fia, Jack Brooksbank és a hercegnő hamarosan oltár elé állnak...

Forrás: Harper's BAZAAR

A vendéglátóiparban dolgozó Jack és a yorki hercegnő 6 éve vannak együtt, mégsem meséltek a fiú szüleinek a terveikről. A házaspár gyakorlatilag sokkot kapott a reggelizőasztalnál, amikor a hírekből hallották fiuk és Eugénia eljegyzésének hírét. Az asszony fel is hívta fiát, aki megnyugtatta édesanyját, hogy ez még nem a hivatalos eljegyzés volt. Barátaik szerint azonban a fiatalok már egy ideje megállapodtak abban, hogy 2 éven belül oltár elé állnak.

Bennfenntesek azt is tudni vélik, hogy az egyetem óta pultosként és managerként dolgozó Jack megígérte a hercegnőnek, hogy befejezti az éjszakai munkákat, hogy többet lehessenek együtt.

Nagy nap ez a mai! Katinka és Shane házassági évfordulót ünnepelhttp://www.life.hu/intim/20160820-hosszu-katinka-es-shane-tusup-2013-augusztus-22-en-hazasodtak-ossze.htmlSokan nem értik, hogy tudnak működni ők ketten. Pedig edző-sportoló, főnök-beosztott, férj-feleség, férfi-nő, szerető-szerető szerepeik tökéletes megférnek egymás mellett, a világ pedig mondhat, amit akar. Hosszú Katinka és Shane Tusup immáron három esztendeje házasok, így most közös időutazásra indulunk velük. Intim--Vége a szerelemnek - Tóth Vera és kedvese szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20160821-toth-vera-enekesno-es-kedvese-adam-szakitottak.htmlVera és kedvese, Ádám szakítottak - írja a Blikk. Az énekesnő és párja békében váltak el, nincs harmadik személy a képben.Intim--Zséda meztelen képet posztolt: Csak egy kalap takarja a testéthttp://www.life.hu/intim/20160820-zseda-zsedenyi-adrienn-meztelen-kepet-posztolt-csak-egy-kalap-takarja-a-testet.htmlA nagyon szexi, de mindig visszafogott énekesnő most olyat mutatott, mint még soha.IntimOrigoNyári Dia sosem volt még ennyire dögös: Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20160819-nyari-dia-sosem-volt-meg-ennyire-dogos.htmlA Barátok köztből ismert Nyári Dia csodás képet tett közzé Instagram-oldalán. IntimOrigoElölről és hátulról is szemrevaló a monokiniző Heidi Klumhttp://www.life.hu/intim/20160819-heidi-klum-modell-elolrol-es-hatulrol-is-szemrevalo-amikor-monokinizik.html"Szeretem az új nyakláncomat" - írta ki korábban Heidi a képmegosztó oldalára, majd közétett egy olyan fotót, ami a víz alatt készült, és amin nem visel mást, csak egy apró bikinialsót és új az nyakékét. És most újra posztolt. IntimOrigoShane Tusup: “Nem emlékszem milyen volt az élet Katinka nélkül”http://www.life.hu/intim/20160819-shane-tusup-nem-emlekszik-milyen-volt-az-elete-hosszu-katinka-nelkul-kapcsolatukrol-meseltek.htmlLehet kritizálni Katinka és Shane kapcsolatát, de az eredmények magukért beszélnek, ráadásul ők hihetetlenül boldogok egymás mellett. Szeretik egymást, együtt dolgoznak meg a sikerekért, és egymás családjaival is nagyon jól kijönnek! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.