Kínos! Tegnapi szülinapi buliján csalta meg barátnőjét Usain Bolt

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Michael Kappeler -
Usain Bolt megcsalás olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A futó 30. születésnapja sokkal jobban sikerült, mint kellett volna...

A viág jelenleg leggyorsabb emberét még Harry herceg is felköszöntette vasárnap a 30. születésnapján. Bolt természetesen nagyon meg akarta ünnepelni ezt a kerek számot, ám a bulizás lehet, hogy kapcsolata végéhez vezet majd.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Michael Kappeler

Az atléta Rióban ünnepelt, nem is akárkivel: egy 20 éves egyetemista lánnyal, aki természetesen jópár fotót megosztott közösségi oldalán - ebből lett a balhé. Jady Duarte félreérthetetlen képeken szelfizett a futóval, aki állítólag reggelig bulizott a felkapott All In nevű riói klubban. Az egyik fotón például Bolt felsőteste meztelen, úgy csókolja a fiatal lányt.

A dolog szépséghibája annyi, hogy az olimpikonnak évek óta komoly kapcsolata van a 26 éves Kasi Bennett-tel. Bolt egyébkét nem csak ezzel a 20 éves diáklánnyal került intim kapcsolatba: már a klubban is lefotózták, amint egy másik brazil lánnyal táncikál igen erotikusan...A kínos fotókat ide kattintva meg is nézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.