Ebben az életkorban lép félre a legtöbb pasi

Forrás: Dreamstime -
életkor megcsalás félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy randioldalon végzett kutatás megdöbbentő dolgokra világított rá: a friss tanulmány szerint a férfiak akkor lépnek félre, amikor kerek év­for­du­lós szü­le­tés­napjuk kö­ze­leg. 40, 50, 60 felé pedig a kapuzárási pánik áldozataivá válhatnak. 

A legújabb brit tanulmány szerint a 39 évesek számítanak a legveszélyeztetettebb korosztálynak, ugyanis ebben a korban

kétszer annyian csalják meg a párjukat, mint 29 vagy 49 évesen.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A kutatás egyik részeként azt elemezték, hogy melyik korosztályra jellemző leginkább, hogy online partnerkeresőre regisztrál. Emellett azt is sikerült bebizonyítani, hogy az évtizedugrás előtti évben a férfiak általában másképp viselkednek. Lefordítva mindezt:

29, 39 és 49 éves korban sokkal nagyobb a félrelépések aránya.

A kép illusztráció Forrás: Dreamstime

Kiváltó ok lehet, hogy ebben a korban már felmerül az öregedés problémája, és persze sokan elemzik az addigi életüket, és elért eredményeiket is. Az is érdekes, hogy azok a pasik, akik már átlépték a mérföldkőnek számító éveket, sokkal egyszerűbben megbékélnek a korukkal,

legyen az a 30., 40. vagy 50.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Mindemellett egy másik ok is felmerült: azok a nők és férfiak, akik gazdaságilag függnek a párjuktól, gyakrabban lépnek félre, a jelek szerint ezzel próbálják kompenzálni a kiszolgáltatottságot – számolt be a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.