Pamela Anderson kifakadt: "A pornó veszteseknek való"

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Winkelmeyer -
pornó Pamela Anderson Wall Street Journal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először mi is azt hittük, hogy itt valami félreértés van, de nem! Ezt valóban Pamela Anderson nyilatkozta a Wall Street Journalnak, más érdekes dolgok mellett...

"A felnőtt filmek veszélyesek! A pornó veszteseknek való, egyszerűen unalmas, haszontalan és lelketlen. A férfiak a pornó miatt nincsenek rákényszerítve arra, hogy egyészéges párkapcsolatot alakítsanak ki. Megkérek minden férfit, hogy soha többet ne nézzenek pornót!" - mondta a dúskeblű színésznő.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Érdekes ezt egy olyan nő szájából hallani, aki házi pornót fogatott ex-férjével, Tommy Lee-vel... A világ hónapokig csámcsogott a felvételen.

Ők élvezik legjobban a szexet, nincs náluk elégedettebb néphttp://www.life.hu/intim/20160903-elegedettek-a-fekete-afrikaiak-a-szexualis-eletukkel-szex-erotika.htmlAki ide belép, annak szexelnie kell (18+)http://www.life.hu/intim/20160902-a-vilag-legnagyobb-orgiaja-a-burning-man-fesztivalon-orgy-dome.htmlHárom férfi erőszakolt meg egy magyar nőt Németországbanhttp://www.life.hu/intim/20160901-harom-ferfi-eroszakolt-meg-egy-magyar-not-muhlhausen-palyaudvaranak-kozeleben.htmlNézd meg a villalányok didkóit és VV Vivi fedetlen punciját (18+)http://www.life.hu/intim/20160831-valovilag-csajok-elso-villantasai-mellek-es-vv-vivi-puncija.htmlMinden sikeres férfi mögött áll egy nő - Ők a magyar olimpikonok kedveseihttp://www.life.hu/intim/20160828-ok-magyar-olimpikonok-kedvesei-baji-balazs-kenderesi-tamas-varga-daniel.htmlPéniszek, piercingek és örömök – Milyen érzés szexelni egy intimékszert viselő pasival?http://www.life.hu/intim/20160828-milyen-erzes-szexelni-egy-intimekszert-viselo-pasival-a-testbe-szurt-elvezet.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.