Hobbija a nőfalás: Többezer nővel feküdt le a színészlegenda, Warren Beatty

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter -
szex színész Warren Beatty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Warren Beatty kétségkívül nem unatkozott, hiszen aki többezer nőt vitt ágyba, annak túl sok ideje nem maradt a pihenésre...

Leonardo DiCaprio a szupermodellekkel zsúfolt háremével valószínűleg elbújhat Hollywood legnagyobb szívtiprója, Warren Beatty hódításai mellett. A 79 éves színész ugyanis egy kisebb városnyi nőt ágyba vitt már- állítja egy magazin.

Warren Beatty 2016-ban Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

A színész nem igazán szokott a nőügyeiről mesélni, most azonban az AAP magazinnak engedett, és megmagyarázta, hogy vihetett ágyba körülbelül 13 000 nőt. "Ez a szám kissé túlzás, hiszen ennyi nőt megkapni igazi varázslat lenne" - nevetett a színész, aki hozzátette, sosem vert át senkit. Szerinte a pontos szám 12 775, ennyi volt hódításainak száma. Warren azt is álítja, 20 éves volt, amikor elvesztette szüzességét, akkor azonban igencsak belehúzott a szexelésbe: trófeái között ott van Cher, Daryl Hannah és Madonna is.

54 évesen vette feleségül Annette Beninget, akitől 4 gyermeke született, így akkor fel kellett hagyni a nőfalással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.