Szeretkezés határokon túl: itt bújnak össze legtöbbször a magyarok

Forrás: Dreamstime -
külföld párkapcsolat szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik társkereső oldal friss felméréséből kiderül, ha külföldre utaznak a magyarok, hol szexelnek a leggyakrabban. 

A kutatásból kiderült, hogy a párkapcsolatban élők hetente több alkalommal is összebújnak, az egyedülállók viszont csak havonta néhány alkalommal kerülnek forró helyzetbe - írja a Blikk.

Forrás: Dreamstime

A felmérésből többek között arra is fény derült, hogy az utazni igencsak szerető magyarok mely országokban kamatyolnak legszvíesebben. A listán előkelő helyen szerepel Németország, Horvátország, Ausztria, Olaszország, Hollandia és persze Spanyolország is.

Ám a külföldi utak nemcsak akkor biztosítanak forró kalandokat, ha partnerrel utazunk: egy korábbi cikkünben már írtunk arról, miért szabadulunk meg könnyebben a gátlásoktól nyaralások alkalmával.

Pornó a köbön: sztárok, akik egykor gátlástalan életet éltek (+18)http://www.life.hu/intim/20161003-pornozo-vilagsztarok-tobbek-kozott-cameron-diaz-es-demi-moore-elkepeszto-sztorik.htmlCsillogó karrier és irigyelt luxus – sokan csak ezt látják, ha egy hollywoodi színészre pillantanak. Ha azonban kicsit mélyebbre ásunk, néhány sötét titok is nyilvánosságra kerülhet. Bár ezeket a sokszor pikáns történeteket sokan szívesen "kitörölnék" az életükből, akadnak olyanok is, akik bátran vállalják a múltjukat... Intim--Így fest férjként és feleségként Szabó Zsófi és párja: Micsoda fotó!http://www.life.hu/intim/20161001-igy-fest-ferjkent-es-felesegkent-sazbo-zsofi-es-parja-micsoda-foto.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Zsófi ma délután egy csoda szép ruhában kimondta a boldogító igent párjának. IntimOrigo3 veszélyes szexpóz, amiktől akár el is törhet a péniszhttp://www.life.hu/intim/20161004-3-veszelyes-szexpoz-amitol-akar-el-is-torhet-a-penisz.htmlA szexbalesetek a legváratlanabb pillanatokban bekövetkezhetnek: íme 3 póz, aminél vigyázz, nehogy a pasid pénisze bánja az összebújást!IntimOrigoUtálsz mindent, aminek köze van a szexhez? (18+)http://www.life.hu/intim/20160926-szexualis-anorexiaban-szenvedsz-ha-utalsz-mindent-aminek-koze-van-a-szexhe.htmlManapság rengeteg szó esik a szexfüggőségről, de amiről kevesebbet beszélünk, pedig legalább annyira gyakori jelenség, a szexuális anorexia, ami a szexuális örömök kényszeres elkerülését jelenti. Ismersz valakit, akire illik a fenti állítás, esetleg te magad szenvedsz erotikafóbiában? Olvass tovább, hogy megtudd, mi is ez a titokzatos betegség, amiről sokan életükben nem hallottak még! IntimOrigoMár megint meztelen a szuperszexi síelő, Lindsey Vonnhttp://www.life.hu/intim/20161003-lindsey-von-ismet-szuperszexi-meztelen-kept-posztolt-oldalara.htmlTiger Woods golfbajnok egykori kedvese, most ismét megszabadult ruháitól, hogy népszerűsítse kedden megjelenő könyvét. Intim--Hobbija a nőfalás: Többezer nővel feküdt le a színészlegenda, Warren Beattyhttp://www.life.hu/intim/20160930-warren-beatty-allitolag-tobbezer-fovel-szexelt.htmlWarren Beatty kétségkívül nem unatkozott, hiszen aki többezer nőt vitt ágyba, annak túl sok ideje nem maradt a pihenésre... Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.