Elképesztő! Használt, büdös bugyijait árulja a magyar lány

fehérnemű használt ruha bugyi apróhirdetés büdös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő hirdetésre borzolja a kedélyeket az egyik legnagyobb apróhirdetési oldalon.

A 19 éves székesfehérvári lány hirdetésére a Blikk bukkant rá. A fiatal nő nem ám a már megunt, esetleg megvásárolt, de sosem viselt fehérneműit kínálja eladásra, hanem olyan a használt darabokat, amiket ki sem mos! Ezzel pedig - gondolja ő - a minőséget biztosítja. És kapaszkodjatok meg, a több napon át viselt bugyikat az illatmegtartás érdekében légmentes csomagolásban postázza.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

Arról sajnos nincsen információ, hogy a perverz vásrálóknak milyen mélyen kell a pénztárcájukba nyúlniuk egy-egy ilyen különleges darabért.

Erőltess az arcodra mosolyt, előbb-utóbb nevetni fogszhttp://www.life.hu/intim/20161007-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-a-kiegesrol-amibe-belecsuszik-az-ember.htmlErotikus fotók: így még soha nem láthattad mindenki Sissijét! (18+)http://www.life.hu/intim/20161006-erotikus-fotokon-a-sissit-alakito-szineszno-romy-schneider.html700 napja nem nyúlt magához a férfi: brutális ereje letthttp://www.life.hu/intim/20161006-hatalmas-erot-adott-a-ferfinak-hogy-700-napja-nem-nyult-magahoz.htmlBotrány a stúdióban: orális szexet imitált a műsorvezetőhttp://www.life.hu/intim/20161006-botrany-a-studioban-oralis-szexet-imitalt-a-musorvezeto.htmlTüzes vörös! Meztelenre vetkőztek a modellek, íme, néhány pikáns fotó http://www.life.hu/intim/20161004-modell-voros-haju-sracok-dobtak-le-a-textilt-pikans-kepek-szulettek.htmlÉjszaka az erotikamúzeumban – Íme, a világ leghíresebb aktfestményeihttp://www.life.hu/intim/20160928-amadeo-modigliani-a-fekvo-akt-kibontott-hajjal-a-vilag-leghiresebb-aktfestmenyei-kozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.