Szex a pilótafülkében: Munkaidőben csalta férjét a légiutas-kísérő

Forrás: AFP/FRED DUFOUR/Fred Dufour -
légiutas-kísérő munkaidő megcsalás férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször is megcsalta férjét munkaidő alatt a holland Transavia légitársaság légiutas-kísérője. A csalfa feleség félrelépései a digitális naplójából derültek ki, amire a férje talált rá. Az ügy pikantériája, hogy a felszarvazott férfi az egészet nyilvánosságra akarja hozni.

Csúnyán lebukott a hűtlen légiutas-kísérő, ugyanis ahelyett, hogy eltüntette volna félrelépéseinek nyomát, ő a digitális naplójában beszámolt a forró pillanatairól. Szerencsétlenségére a férje rátalált a minden bizonnyal izgalmas olvasmányra, és nyilvánosságra akarja hozni az egészet.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/FRED DUFOUR/Fred Dufour

Kiderült, hogy munkaidő alatt rengeteg alkalommal volt kapcsolata pilótákkal, vagy egyéb férfi alkalmazottakkal. Többnyire akkor történtek az együttlétek, amikor valamelyik repülési célponton kellett tölteni az éjszakát, de előfordult a pilótafülkében is, vagy éppen a repülőgép személyzet számára fenntartott részén. A csalfa nő azért küzd, hogy a férje ne tudja nyilvánosságra hozni a naplót, ügyét a Transavia légitársaság is támogatja különösen azért, mert a beszámolókban szereplő férfi alkalmazottak legtöbbje nős - írja a Telegraaf.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.