112 millióért bocsátotta áruba szüzességét a lány

Forrás: Thinkstock -
szüzesség otthon áru licit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szüzességét árulja Katherine Stone, nem kevés összegért. Átszámítva 112 millió forintnál jár a licit a lánnyal töltött egyetlen éjszakáért. A fiatalt azért bocsátotta áruba kincsét, mert így szeretne szüleinek segíteni: leégett házukat ebből az összegből hoznák rendbe.

Két éve már, hogy Katherine Stone családjának háza a lángok martalékává vált. Azóta csak toldozzák, foldozzák az épületet, de még bőven lenne rajta mit csinálni. A fiatal eldöntötte, bármi áron segít szüleinek, hogy rendbe hozzák otthonukat, így az egyetlen dolgot ajánlotta fel, amiért gyorsan, nagy összeget kaphat: a szüzességét.

Forrás: Thinkstock

A lányt természetesen rengetegen támadják és bírálják azért, mert ilyen lépésre szánta el magát, de ő kitart a döntése mellett - írja a CNN. Szüzességéért már hatalmas összeget ajánlottak, 400 ezer dollárnál jár a licit, ami 112 millió forintnak felel meg. A lány azonban még vár.

"Olyan férfira várok, akivel érzek valami kötődést, így ez számára és számomra is egy különleges élmény lehet"

- mondta Katherine Stone, aki csak az összeg felét fogja kézhez kapni. A licitet szervező bordélyház ugyanis a másik felét közvetítési költségként felszámolja. Nem ő az első fiatal, aki pénzszerzés reményében a szüzességét árulja, nemrég egy diáklány is így tett, aki a tanulmányaihoz szeretett volna támogatást szerezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.