Szexelni akart egy nővel, ezért megmutatta csupasz fenekét a 78 éves férfi

szex intim botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég merész módját választotta a csajozásnak a 78 éves úriember. Sajnos bátorságát nem éppen siker koronázta...

Egy nála közel 50 évvel fiatalabb lányra hajtott rá a 78 éves texasi férfi

- számol be az esetről a The Smoking Gun. "Nagyon csinos vagy, akár egy modell, együtt is lóghatnánk" - ezzel a csajozós szöveggel indított az úriember egy szálloda előtt a louisianai Kennerben. Sőt, a Robert Scott nevű férfi azt is mondta a nőnek, hogy jól bánik majd vele, ám ez a nőt nem igazán érdekelte. Azzal védekezett, hogy barátja van, egyébként pedig rohan órájára a modelliskolába.

Robert Scott Forrás: Kenner Police Department

Robert azonban nem értett a szóból, és ecsetelni kezdte, hogy akár ki is tartaná a nőt, és hosszútávon is tervezne vele, majd más hangnemre váltott, és már nem fogalmazott ennyire szelíden. A nő még mindig kultúrált maradt, de arra kérte a férfit, hagyja békén, ekkor indult a szóváltás - a nő ugyanis azt mondta a pasinak, másszon ki az arcából.

"Majd kimászok én az arcodból" - ordította a férfi, ezután

bokáig letolta a nadrágját és az alsóját, hátat fordított, és mélyre hajolt a lány előtt, hogy az láthassa csupasz hátsó felét és nemi szerve egy részét.

Szerencsére a dolog nem marad büntetlen: a férfit közszeméremsértés vádjával még a helyszínen letartóztatták és a megyei börtönbe szállították, ahol közel másfél millió forint óvadékot állapítottak meg. Két nap múlva azonban távozhatott a börtönből, mert állítólag túlzsúfolttá vált a hely...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.