Harry herceg szextitkait tálalta ki az exe

szex titok Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry ágyában megfordult már egy-két lány, közülük egy pedig készséggel nyilatkozik a herceg szexuális vágyairól. Carrie Royale elárulta, hogy a királyi sarj kissé perverz.

Harry herceg eddig a legújabb barátnője miatt állt a figyelem középpontjában, ugyanis egy amerikai színésznő, Meghan Markle a kedvese. Állítólag már el is jegyezték egymást a szerelmesek, ám egy volt barátnő belerondíthat az idillbe. Carrie Royale korábban egyszer-kétszer megfordult már Harry ágyában, most pedig kitálalja a herceg mocskos szextitkait.

Harry herceg szextitkait árulta el volt barátnője Forrás: AFP/Justin Tallis

A volt barátnő elég részletekbe menően beszélt a herceg képességeiről és méreteiről. Kiderült, hogy

Harry nem rendelkezik nagy szerszámmal,

sőt kifejezetten átlagos méretű a férfiassága. Ebben lehet, hogy nem tér el a hétköznapitól, azonban a vágyai kifejezetten különösek. Carrie Royale állítása szerint a herceg igazán nyitott, ha a szexről van szó sőt, mondhatni

meglehetősen perverz az ágyban.

A volt barátnő azt is elárulta, hogy a herceg nagyon jól tud csókolni! "Nagyon kedves ajkai vannak. Vele volt életem egyik legjobb csókja. Nagyon forró volt, a pulzusom az egekbe emelkedett, majdnem álomszerű állapotba kerültem" - mondta a Radar Online-nak Carrie Royale.

Robbie Williams felesége, Ayda Field beismerte, néha megjátssza az orgazmusthttp://www.life.hu/intim/20161128-robbie-williams-felesege-ayda-field-beismerte-hogy-neha-megjatssza-az-orgazmust.htmlA sztárok is csak hétköznapi emberek, és tőlük sem állnak távol az olyan dolgok, mint például az orgazmus imitálása. Intim--A Nu Muses elkészítette 2017 legjobb szexnaptárát (18+)http://www.life.hu/intim/20161128-a-nu-muses-elkeszitette-2017-legjobb-szexnaptarat-tele-meztelen-modellekkel.htmlA Nu Muses elkészítette 2017-es szexnaptárját, ami minden eddiginél erotikusabbra sikerült. IntimOrigoBDSM: Amikor a hatalommal bíró férfi önként vállalja az alárendelt szerepet (18+)http://www.life.hu/intim/20161128-bdsm-es-perverz-szex-sokszor-a-hatalommal-biro-ferfi-vallalja-az-alarendelt-szerepet.htmlA megszokottól eltérő szexuális magatartás egy olyan megváltozott tudatállapotot hoz, amelynek segítségével saját belső kreativitásunk aktivizálható. Legalábbis ez derül ki egy friss kutatásból, ahol a szakemberek a BDSM-et vizsgálták. IntimOrigo"Ott feküdt abban az átlátszó kis rózsaszín bugyiban..." (18+)http://www.life.hu/intim/20161026-ferfivelemeny-fantazialnak-e-a-ferfiak-is-hiressegekkel-valo-szexrol-es-ha-igen-kikrol.htmlA közhiedelem sokkal inkább a női nemhez (főleg persze a fiatal lányokhoz) szokta kötni a hírességekkel kapcsolatos szexuális vagy romantikus álmodozást – és noha női zenekarok hoteljei előtt valóban nem szoktak sikongató fiúcsapatok várakozni, azért előfordul ilyen jellegű fantázia a másik oldalon is. Pasivallomások következnek! IntimThinkstockFurcsa szextörvények a nagyvilágból (18+)http://www.life.hu/intim/20161127-szex-ilyen-a-nagyvilagban-mindenhol-mas-szexjatekszerek-tiltasa.htmlUtazás előtt jobb, ha felkészülsz pár dologra. Főleg azért, mert bizonyos országokban keményen tiltják a szex bizonyos fajtáit. Intim--Halálosan veszélyes az orális szex? – Erre vigyázz! (18+)http://www.life.hu/intim/20161127-oralis-szex-erre-kell-figyelned-kulonben-beteg-leszel.htmlDrámaian növeli a rákveszélyt az orális szex – tudtuk meg egy friss kutatásból. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.