Hujber Ferinek nincs igénye a szexre

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
párkapcsolat szex hűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színész a párkapcsolatáról, a hűségről, a szexualitás fontosságáról, és más egyéb komoly témákról is mesélt.

Hujber Feri Joshi Bharatnál vendégeskedett, és a beszélgetős műsor keretein belül rengeteg komoly témát érintettek.

Feri például elárulta, hogy a házasságuk Cynthiával teljesen más, mint egy átlagos pár esetében. Náluk nincsen szó féltékenységről, szerintük nagy

hiba egy párkapcsolatot a szexualitás ösztönszerű szintjére lealacsonyítani.

Feri azt is elmesélte, hogy szerinte a hűség nem azon múlik, hogy lefekszik-e mással vagy sem.

Hujber Feri szerint más szintre kell emelni a párkapcsolatokat Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A hűség nem azt jelenti, hogy nem csalod meg az embert, mert ebben a pillanatban azt te leviszed az állati szintre..." - nyilatkozta a tévéműsorban.

Véleménye szerint a hűség a hit erején múlik. Hogy bízunk, hiszünk a másik emberben, és saját magánál is jobban ismerjük őt.

A 42 éves színész azt is bevallotta, hogy ők egyáltalán nincsenek a szex bűvkörében. Hujber el tudná képzelni az életét ezentúl akár szex nélkül is, számára az is bőven elég lenne, ha csak a szaporodási szándék idején bújnának ágyba egymással. Így 42 évesen már készül az ötödik x-re, ahol már nem a szexualitás lesz a központban, hanem gyermekei segítése.

5 tény, amit a molettekről gondolnak a párkereső pasik http://www.life.hu/intim/20161212-az-ujsagirono-ducinak-adta-ki-magat-a-tinderen.htmlÖt meglepő dolgot osztott meg arról az EliteDaily újságírónője, mit is gondolnak a molettekről az ismerkedni vágyó pasik. Intim--Így élnek a prostiként dolgozó édesanyák (18+)http://www.life.hu/intim/20161212-prostikent-dolgozo-edesanyak-elete.htmlA szexiparban dolgozó nők élete brutális, ám a helyzetet még nehezíti, ha egy örömlánynak gyermeke van. IntimThinkstockA félrelépés a boldogtalanság kompenzációjahttp://www.life.hu/intim/20161211-40-felett-kedveltebbek-az-egyejszakas-kapcsolatok-es-a-felrelepesek.htmlSokakat foglalkoztató kérdésre ad választ egy magyar társkereső oldal novemberi kutatása, amelyet 8263-an töltöttek ki. Ki gondolná, hogy a megkérdezett társkeresők csupán 30%-ának volt egyéjszakás kalandja az elmúlt évben, viszont 97%-uk inkább a tartós kapcsolatokat szereti? Azaz kalandozunk, de társas lények vagyunk. És ki gondolná, hogy 40 felett még kalandosabb kedvűek a magyarok? Lássuk a tényeket. IntimOrigoA felismerés önmagában kevés a boldogsághozhttp://www.life.hu/intim/20161208-pilat-gabor-tabuknelkul-a-parkapcsolatrol-a-felismeres.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. IntimOrigoErotikus falfestmények Pompeji bordélyházaibanhttp://www.life.hu/intim/20161211-erotikus-falfestmenyek-pompeiben.htmlAz ókori Pompejiben virágzott a prostitúció: a falakon fennmaradt falfestményeken jól látszik, pontosan milyen élete is volt az akkori prostituáltaknak. Intim--Így drukkol Gyurta Daninak szerelme, Cserpes Laura: cuki fotó!http://www.life.hu/intim/20161211-gyurta-daniel-es-cserpes-laura-szerelmesek-a-lany-igy-drukkol-neki.htmlPár héttel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy Gyurta Dániel és Cserpes Laura egy párt alkotnak. Bár a fiatalok nagyon boldogok együtt, a kapcsolatukról egyelőre nem szeretnének beszélni a nyilvánosságnak. Most azonban Laura nagyon édes dolgot tett. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.