17 éves fiú vette el a 71 éves asszonyt

Forrás: Facebook/Gary Hardwick -
házasság korkülönbség nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Almeda Errell és Gary Hardwick között 54 év a korkülönbség, mégis azt állítják, sosem volt még ilyen tökéletes a szexuális életük.

A 71 éves Almeda örömmel ment hozzá 17 éves udvarlójához, akivel a fia temetésén találkozott. A nyugdíjas asszony nem számított arra, hogy életének egyik legnehezebb időszakában talál rá a szerelem, ráadásul olyan erővel robban be az életébe, mint a forgószél. Három hét ismeretség után ment hozzá Garyhez. A ceremóniát a fiú rendezte meg, mindössze 137 angol fontot költött.

Almeda Errell és Gary Hardwick Forrás: Facebook/Gary Hardwick

Almeda és Gary Hardwick először a nászéjszakájukon szexeltek.
"Csodálatos volt, a legvadabb álmaimban sem képzelem volna ezt. Almeda álmaim asszonya, és a kapcsolatunk minden szempontból tökéletes" – mondta Gary a Mirrornak. Az asszony is hasonlóan nyilatkozott, azt mondta, sosem volt még ilyen szexben része.

A nyugdíjas asszony és a férje Forrás: Facebook/Gary Hardwick

A házaspár az asszony otthonában lakik, amit a nő egyik unokájával osztanak meg, aki három évvel idősebb, mint Gary. Almeda négy gyerek édesanyja, 2013-ban vesztette el a férjét cukorbetegség szövődményei miatt.

Almeda Errell és Gary Hardwick Forrás: Facebook/Gary Hardwick

Gary mindig is az idős nőkhöz vonzódott, először az egyik tanárába szeretett bele nyolcévesen. Almeda előtt egy 77 éves hölggyel randizott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.