Ashley Graham meztelenkedni tanítja a modelleket

meztelen intim Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Graham, a világ legismertebb plus size modellje nem éppen szuperkarcsú, mégsem jön zavarba, ha le kell dobnia a textilt. Ezúttal fiatal modelleknek mutatta meg, hogyan vállalják magukat a kamerák előtt - félmeztelenül. 

Ashley Graham büszkén vállalja hurkáit, pluszkilóit és narancsbőrét, és nem rest a közösségi oldalán időről időre megmutatni magát aligruhában. Most azonban más célból vetkőzött le a világ egyik legnépszerűbb plus size modellje.

Ashley Graham Forrás: Instagram/ashleygraham

A VH1 csatornán futó, Amerika Következő Topmodellje című műsorban a lányok igencsak meglepődtek, amikor Ashley mutatta be nekik, hogyan pózoljanak félmeztelen képeken. A vékonyka modellek bizony nagyot néztek, amikor a 28 évig, talpig NŐ Ashley minden gátlásától megszabadulva dobta le a textilt.

"Látjátok, nem okozott gondot levetkőzni. Vannak hurkáim, narancsbőröm, vannak testrészeim, amiket nem szeretek, és olyanok is, amiket az emberek szerint nem kellene szeretnem" - mondta a leendő topmodelleknek Ashley, aki az élő péda arra, hogy szuper alak helyett sokat számít a magabiztosság és a nőiesség is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.