Egy kínai milliárdos 180 millió dollárt ajánl annak, aki elveszi a lányát

házasság kínai szexualitás leszbikus milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennap látunk ilyet: egy hongkongi milliárdos, Cecil Chao kétségbeesetten keresi lánya, Gigi vőlegényét. Teszi mindezt oly módon, hogy a hír világszerte az újságok címlapján szerepel, az esetleges férj ugyanis 180 millió dollárt érne Chaónak. A dolognak azonban van egy szépséghibája....

Kétségbeesve keres férjet lányának a kínai milliárdos, Cecil Chao. 2012-ben még csak 65 millió dollárt adott volna a jövendőbeli vejének, ez az összeg azonban mára megháromszorozódott. De mi ennek az oka? Miért ilyen fontos az üzletembernek, hogy gyermeke családot alapítson? Nos, a lány szépségén biztosan nem múlik a dolog. Aki azt hitte, hogy Chao egy banyát kínál ennyi pénzért, az nagyot tévedett!

Gigi Chao (jobbra) és párja, Sean Yeung Forrás: Imaginechina/Hu wencheng - Imaginechina/Hu Wencheng

Apja szerint egyetlen "hibája" van gyermekének, mégpedig a szexuális beállítottsága: Gigi leszbikus, és már hét évvel ezelőtt összekötötte életét egy másik nővel. Az apa erről nem vesz tudomást, és váltig állítja a nyilvánosság előtt, hogy lánya egyedülálló. Jövendőbeli vejétől pedig nem vár mást, mint hogy ekkora összegért valahogyan megváltoztassa a lánya szexualitását.

Cecil Chao Sze-tsung milliárdos Forrás: Imaginechina/gcmt - Imaginechina/Gcmt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.