pornószínésznő kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marilyn Mayson néven vált közismertté a duci pornószínésznő, akivel most úgy tűnik, komoly baj van: titkolt okok miatt egy ideig nem is fogunk hallani róla. 

A fiatal pornószínésznő január 31-én a Twitter-oldalán közölte a szomorú hírt: egy ideig nem lesz elérhető a közösségi oldalain, ugyanis kórházi kezelésre szorul. A követői komolyan aggódni kezdtek érte, többen is felajánlották a segítségüket, hogy Marilyn minél hamarabb felépüljön.

Sokak szerint komoly lelki traumával küzd a híres kebelcsoda. Lehet, hogy ennek köze van ahhoz a férfihoz, aki a közelmúltban összetörte a szívét?

Twitterén nyúl magához

Marilyn Mayson munkaidején kívül sem szégyenlősködik, nemrégiben például egy olyan videót tett közzé a Twitterén, amin maszturbál. Korábban azt nyilatkozta, hogy sajnálja azokat a lányokat, akik nem szeretnének naponta tízszer lefeküdni párjukkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.