Egyszer, a pályája elején sikerült rávenni Orosz Barbarát egy aktfotózásra, de ma már nem gondol vissza szívesen azokra a képekre. Leszögezte, róla ilyen sorozat biztos, hogy nem fog készülni.

Orosz Barbi hiába vezetett erotikus műsort, hiába faggatja most is a celebeket a magánéletükről, az ő titkai általában rejtve maradnak. A magánéletét sem teregeti ki, és a testét sem mutogatja. Eltekintve egyetlen alkalomtól, amikor sikerült rávenni egy aktfotózásra.

Orosz Barbi karrierje hajnalán pózolt egy magazinnakForrás: CKM

A műsorvezető akkor még a pályája elején járt, és akkor egyetlenegyszer fotózták igen pikáns pózokban. A kebleit sem takargatta a fotózáson Orosz Barbi, de ma már egyáltalán nem gondol vissza szívesen azokra a képekre. Persze eltüntetni nem tudja őket, hiszen ami egyszer felkerült az internetre, az ott is marad.

"Nem szerettem azokat a képeket.

Ma már nem készülhetne róla ilyen sokat mutató fotóForrás: CKM

 A csatornám kérése volt a fotózás. Életemben ez volt az egyetlen alkalom, amikor vetkőztem. Manapság a test megmutatása egészen máshol tart, igaz, szégyenlős nem voltam soha. De hasonló sorozat rólam biztos nem fog többé készülni" – mondta a Borsnak a műsorvezető, akinek sok magazin könyörgött, hogy mutasson még többet magából, de mindig nemet mondott.