Ha akarom, gésagolyó, ha akarom, forgófejes vibrátor, mi az? Az erotikus kütyük szakértői, Dóri és Krisztián tudják a választ, és tesztükben azt is megválaszolják, miért egyedülálló termék a piacon a LELO HULA Beads.

A LELO HULA a végletekig sarkítva nem más, mint egy távirányítható vibrációs golyó, azonban az irányítás ötletes módja miatt mégis jóval több annál. A játékszer legnagyobb erénye, hogy a távirányítójában elhelyezett giroszkóp, illetve gyorsulásmérő szenzorok segítségével képes követni kézfejünk legapróbb mozdulatait is, majd ezeknek megfelelően képes változtatni a „dupla gyöngy" rezgésének intenzitását. Hogy ez miért jó? Elsősorban az így kifejthető ingerek változatossága (vagy épp váratlansága) az, amiben a HULA új minőséget hozhat az előjáték során a párok életébe, emellett a távvezérlő használata mindkét fél örömét szolgálhatja. De ne szaladjunk ennyire előre!

A LELO HULA a végletekig sarkítva nem más, mint egy távirányítható vibrációs golyóForrás: szexaruhaz.hu

A HULA a segédeszköz méreteinél lényegesen nagyobb dimenziókkal bíró, minden részletében igényes csomagolásban érkezett hozzánk. A bőrhatású textúrát imitáló doboz nem mindennapi jelenség, ahogyan abban is biztosak lehetünk, hogy a papírmasé mélyén megbúvó szerkezet is átlag feletti képességekkel rendelkezik. Ezt erősíti a csomagoláson feltüntetett „SenseMotion", illetve „Insignia" logók jelenléte is; míg előbbi az intuitív vezérlés lehetőségére utal, addig utóbbi a LELO azon termékeit jelöli, amelyek a gyártó prémium termékkínálatában is kiemelt helyen szerepelnek elsőrangú anyaghasználatuk, vagy éppen újszerű technológia megvalósításuk okán. Nos, jelen esetben mindenképp jogos ez a megkülönböztetett figyelem, hiszen a „HULA Beads" mindkét említett területen remekel.

A legszélesebb pontján 3,8 centiméter átmérőjű, nem egészen 10 centiméter hosszúságú segédeszköz kifogástalan anyagokból épül fel. A szilikonborítás rendkívül jó minőségű - hasonlóan a nemrégiben bemutatott Ina Wave vibrátoréhoz -, a szöszöket nem vonzza, rendkívül jól síkosítható, tisztítása pedig gyerekjáték. Az alsó rész krómozott, tapintása hűvös, ezért élünk a gyanúval, hogy valóban fém képezi az alapját, és nem műanyagra vittek fel „álkrómréteget" a gyártó szakemberei.

A segédeszköz amilyen kicsi, olyan masszív, amely figyelembe véve, hogy a HULA az erőteljes vibramotor mellett még egy, a felső rész forgatásáért felelős mechanikát is tartalmaz, kifejezetten bravúros mérnöki teljesítménynek tűnik. Kissé meglepő megoldás, hogy a beépített akkumulátor töltését nyitott, a testnedvektől semmilyen látható módon nem védett csatlakozó segítségével oldották meg, azonban a teljes vízállóság garantálja, hogy a HULA Beads „mély vízbe dobva" sem mond majd csütörtököt. A könnyebb tisztítás, valamint a jobb higiénia miatt az ilyen típusú segédeszközöknél előnyösebbnek tartjuk a Magic Kegel Master esetében látott bújtatott érintkezőt, de ez csak szőrszálhasogatás, igazából ezzel a megoldással sem volt probléma.

A segédeszköz amilyen kicsi, olyan masszívForrás: Thinkstock

A töltés visszajelzésére egy szolid LED szolgál, amely a gésagolyón elhelyezett egyetlen fizikai nyomógomb alatt található. Az üzemidőt tekintve mi nagyjából két órát mértünk (teljes egyetértésben a dokumentációban szereplő értékkel), az akku nulláról való feltöltése pedig egy erősebb 2V/5A töltőfejjel már másfél óra alatt megvan. A csomagolásban lévő útmutató tanácsára mi is ezzel a feladattal indítottunk az első használat előtt, amely után nem volt más hátra, mint felbontani a csomag részét képező, szintén LELO márkájú síkosítót, megadva ezzel Dóri alaphangulatát a távirányított orgazmushoz.

"A néhány hónapja tesztelt Kegel Masterrel továbbra is rendszeresen edzek, mégis szerettem volna mellé egy másik, picivel talán szórakoztatóbb gésagolyót, amit akár előjátékhoz is felhasználhatunk. Erre a feladatra kínált jópofa megoldást a LELO forgó gyöngyöcskéje, amit kislányos izgatottsággal szabadítottam meg igencsak szexi csomagolásától.

Kézbe véve az apróságot, a HULA rögtön meglepetést okozott, ugyanis nagyon könnyű. Nehezebbre számítottam, hiszen egyrészt picivel nagyobb is, mint a Kegel Master, másrészt képességeiben is többet nyújt annál, így logikusnak tűnt, hogy ez a kis pluszsúlyban is észrevehető lesz majd. Hát, nem így történt, amit őszintén szólva egyáltalán nem bánok, mert edzés szempontjából hasznos a nagyobb súly, de ha az ember lánya csak a puszta élvezetre utazik, nem feltétlenül előnyös, ha görcsösen szorítania kell magában valamit. Erre ezúttal semmi szükség, mert a HULA minimális erőfeszítéssel a helyén tartható, legalábbis addig, ameddig nem kapcsoljuk be. Én persze

amint tehettem, bekapcsoltam, és azt már az első néhány másodperc után tudtam, hogy nagyon jó barátnők leszünk.

Kézbe véve az apróságot, a HULA rögtön meglepetést okozott, ugyanis nagyon könnyűForrás: szexaruhaz.hu

 A HULA rezgése valami isteni, méretéhez képest meglepően intenzív a kiváltott érzés, mélyen felhelyezve a hüvelyembe a vibráció átjárta az egész puncimat. Elsőre kicsit talán túlzottan is erősnek tűnt a vibráció, de ekkor még nem ismertem ki teljesen a távirányító funkcióit, így a szokásos "most akkor megnyomom ezt!" technikával igyekeztem csitítani az apróságot. Néhány másodperc múlva már rutinosan próbálgattam az elérhető hat programot, amelyek között csak rezgő, és persze rezgő + rotáló is van. Nekem az utóbbi változat jön be a leginkább, a robbanásig fel tudok izgulni, ha a hüvelyfalamat a megfelelő ponton, a megfelelő mélységben és erősséggel masszírozzák, a HULA pedig nagyon gyorsan ráérzett a lényegre.

A mozgás és a rezgés erőssége alapesetben persze nem mérhető össze az Ina Wave-vel, de érdekes módon magamban tartva majdnem ugyanolyan intenzívnek tűnt, ami szerintem azért lehetséges, mert a gyöngyök kis mérete miatt a combjaimat szorosabban össze tudom fonni (a HULA teljesen felhelyezhető), emiatt szűkebbé válhatok odabent.

Miután végigpróbáltam az összes lehetséges funkciót, minden elképzelhető pózban, bevetettük a csodafegyvert, a „SenseMotion"-ös irányítást. Nem tudom, ki hogy van vele, de én egyszerűen oda-vissza vagyok érte, ha az orgazmus előtti utolsó pillanatban a párom visszavesz a tempóból, majd néhány mozdulat erejéig újból hajrázni kezd, de csak azért, hogy azután ismét visszavéve az erőből az őrületbe kergessen.

A HULA teljesen felhelyezhetőForrás: Thinkstock

Rajongok ezért a kissé gyötrő, néha őrjítő, mégis elképesztően kéjes érzésért, ez van.

A baj csak az, hogy önmagamat segédeszközzel kényeztetve ezt sohasem élhettem át, hiszen a gombokkal egyszerűen lehetetlen olyan gyorsan változtatni a rezgés erősségén, ahogyan az éppen jólesne, arról nem is beszélve, hogy a fokozatok közötti váltás néha túlzottan is éles, így általában frusztráltságba csap át a varázs. Itt jön képbe a HULA, hiszen a távirányító vízszintesből függőleges helyzetbe állításával, gombok nyomkodása nélkül szabályozhatom a rezgés erejét a minimum és a maximum értékek között, ráadásul nyújtózkodnom sem kell, hanyatt vagy hason fekve is változtathatok mindenen, nem kell a lábaim között matatnom (csak ha akarok).

Kisebb probléma, hogy a szükséges önuralmam még hiányzik ahhoz, hogy kiélvezzem ezt a lehetőséget, ezért hát Krisztiánra bíztam magam, hogy ő "kínozzon" egy kicsit. Mivel a részletek az élvezet homályába vesztek, csak annyit írok: nem csalódtam. Krisztián úgy játszott a testemen a távirányítóval, ahogyan csak akart, a HULA pedig hol rákapcsolt, hol alig érezhetően bizsergetett, de mindig pont úgy, ahogyan arra éppen szükségem volt. Persze ehhez Krisztián rutinja is kellett, de más játékkal ő sem tudta ezt az állapotot előidézni, így hát jár a piros pont a LELO-nak az ötletes megoldásért.

Még valami: a távirányító egy másik SenseMotion módot is ismer, amikor is ütemesen rázogatni kell a kívánt hatás eléréséhez, de mivel Krisztián elég hülyén nézett ki az ágy mellett állva, a kezében távirányítóval hadonászva, ezt a változatot inkább nem erőltettük. Nem tértem ki rá külön, pedig kifejezetten meglepett, hogy a HULA milyen csendes. A rezgése alig hallható, egy bekapcsolt tévé vagy rádió simán elnyomja, ha pedig bennem van, jóformán észrevehetetlen. A héten moziba is megyünk, lehet, hogy meglepem Krisztiánt..."

Kifejezetten meglepett, hogy a HULA milyen csendesForrás: szexaruhaz.hu

 Nem ejtettünk szót eddig a távvezérlő kivitelezéséről sem, pedig igazán különleges darabról van szó. Azon felül, hogy a konkurens megoldásokhoz hasonlóan ez a kontroller is rendelkezik néhány klasszikus gombbal, legfőbb erőssége a beépített szenzorokban rejlik, amelyek működése a gyakorlatban is kifogástalannak bizonyult. A vezérlés gyorsan és pontosan reagált a távirányító pozíciójának változásaira, ráadásul ezzel a módszerrel valóban fokozatmentesen szabályozható a vibráció ereje, ami ritkaságnak számít a felhelyezhető segédeszközök között.

Maga a kezelés gyerekjáték, néhány perc alatt rá lehet érezni minden trükkjére, az pedig egy egészen kiváló ötlet volt a LELO-tól, hogy maga a távirányító is rezeg, mégpedig szinte tökéletes szinkronban a gyönggyel. Még arra is figyeltek a tervezők, hogy a „SenseMotion" módokon túlmenően a klasszikus rezgési programokkal is együttműködjön a kontroller, így végső soron alkalmi csiklóvibrátorként is bevethető, legalábbis a rezgőmotor erőssége gond nélkül lehetővé teszi ezt.

Az egyetlen negatívum, ami felmerülhet a távvezérlővel kapcsolatban, hogy az a játékszerrel ellentétben nem kapott saját akkumulátort, így a tápellátásáért szabványos AAA elemek felelnek, amelyek cseréje a rezgőmotor használata miatt várhatóan a szokásosnál gyakrabban válik majd szükségessé.

Szumma:

Az 1 év teljes körű garanciával is felvértezett LELO HULA Beads vitán felül egyedülálló segédeszköz a piacon, és mint ilyen, nem meglepő módon az árazását tekintve sem nevezhető átlagosnak. Az 53 ezer forintos vételárért cserébe azonban nemcsak egy hibátlan kivitelezésű és teljesítményű „gésagolyót" kapunk, hanem mellé egy olyan távirányítót is, amely - néhány konkurens megoldással szemben - nem felesleges extra, hanem valódi értéket képvisel. Ráadásul az interaktív távvezérlés, illetve a szinte néma működés kettőse olyan kombinációt ad a kreatív párok kezébe, amely számos közös programot helyezhet teljesen új megvilágításba, akár az otthon falain kívül is.

A LELO HULA Beadset a Vágyaim.hu webáruház, illetve a LELO hazai képviselete biztosította számunkra, amelyet ezúton is köszönünk!

Dóri és Krisztián