Rumer Willis leszbikus szerepet vállalt

Forrás: Fox TV -
szerep Rumer Willis leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb sztárcsemete léphet ki szülei árnyékából: Rumer Willis ugyanis emlékezetes alakítást nyújt egy drámában. A fürdőkádban csókolózik egy másik színésznővel.

Rumer Willis a modellkedéssel is kacérkodott, de úgy tűnik, végül a színészi pálya lesz a befutó. Demi Moore és Bruce Willis gyermekeként végül is a vérében csörgedezik ez a szakma, nemrég meg is csillogtatta tudását egy drámában. Rumer ezzel az alakítással biztosan kilép majd a szülei árnyékából.

Rumer Willis ugyanis egy fürdőkádban pancsol női partnerével, közben vadul csókolóznak Forrás: Fox TV

A színésznő ugyanis nem akármilyen jelenetet vállalt el. Rumer Willis egy fürdőkádban pancsol női partnerével, közben vadul csókolóznak, mindezt persze meztelenül. Ha más nem is, ez az alakítása bizonyára emlékezetes lesz, főleg a férfiak számára. Főként, hogy a kikerült képek szerint édeskettesükhöz egy pasi is csatlakozik, így a leszbi csatározásból gruppen lett!

Az édeskettesükhöz egy pasi is csatlakozik Forrás: Fox TV
Ha birtokolni akarod, elveszítedhttp://www.life.hu/intim/20170503-pilat-gabor-ha-birtokolni-akarod-elveszited.htmlGyerekkorunk óta próbálja a környezetünk ránk erőltetni a saját szándékát, a saját akaratát. Mi pedig vagy megtörünk és jól nevelt, idomított gyerekek leszünk, vagy szembeszállunk. Hogyan? Természetesen akarattal. Sőt, időnként annyira rászokunk az akaratra, hogy szinte akaratfüggők leszünk.IntimThinkstockExek az édenben: Franciska és Tamás lefeküdtek egymással (18+)http://www.life.hu/intim/20170503-exek-az-edenben-franciska-es-tamas-lefekudtek-egymassal.htmlAz Exek az édenben játékosai nem bírták sokáig türtőztetni magukat, hamar utat engedtek a vágyaiknak. Franciska és Tamás egymásnak estek, és még reggel is folytatták. Intim--David Beckham az élet császárahttp://www.life.hu/intim/20170502-david-beckham-allitolagos-szeretoi.htmlDavid Beckham 1975. május 2-án született, így a mai napon ünnepli a 42. születésnapját. Így persze adja magát, hogy ezen a héten ő legyen az élet császára. Mivel azonban 1997-ben, vagyis 22 esztendős korában kezdett randizni Victoriával (akinek végül 1998. január 24-én meg is kérte a kezét, 1999. július 4-én pedig össze is házasodtak), nehéz lenne összeszedni a szerelmeit, házassága előtti barátnői ugyanis nem ismertek. Félrelépései viszont annál inkább. Intim--Magassarkú-történelem: Az egyiptomi hentesektől Carrie Bradshaw cipőgyűjteményéighttp://www.life.hu/intim/20170426-a-magassarku-cipo-tortente.html"Nem tudom, ki találta fel a magas sarkút, de a nők nagyon sokkal tartoznak neki" - mondta Marilyn Monroe. Nos, azt nem tudjuk pontosan ma sem, hogy kinek volt köszönhető az első ilyen cipő, de azt meg tudjuk mutatni, hogy miként alakult a története az évszázadok során. És mint látni fogjuk, ez nem is egy kizárólag női történet. IntimOrigoLeszbikus szex és maszturbáció Aneta Bartos lengyel fotós képeinhttp://www.life.hu/intim/20170501-leszbikus-szex-es-maszturbacio-aneta-bartos-lengyel-fotos-kepei.htmlKülönös látószögből mutatja be az élet legintimebb pillanatait Aneta Bartos lengyel fotós. IntimOrigoAlexis Ren ismét anyaszült meztelenül fotózkodotthttp://www.life.hu/intim/20170430-alexis-ren-anyaszult-meztelen.htmlKorábban Anyaszült meztelenül tekereg a tökéletes testű celeblány című cikkünkben gyűjtöttük csokorba Alexis Ren meztelen képeit. Most azonban egy újabb pőre fotót tett közzé az Instagramján. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.