Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha tabuk nélkül, őszintén élsz, lehet, hogy nem te leszel az év arca, de ez ne nyomasszon. Egy barátom apukája szerint: "Aki engem nem szeret, nyalja ki a seggemet!" 

Nem azt mondom, hogy azonosulj ezzel a mondással, de fontos, hogy a saját utadat járd, viszont soha ne más cipőjében. Túl sokan próbálták, próbálják, lefektetni és kijelölni az utat, amerre menned kéne. A szüleid, a tanáraid, a barátaid, talán még a párod is. Ez legtöbbször az, amerre nekik kellett volna, vagy kellene menniük, és szinte soha nem a tiéd.

„Csupán rád vetítik a saját boldogtalanságukat, meg nem élt vágyaikat, sikertelenségeiket és tehetetlenségüket” Forrás: Dreamstime

Mindannyian jártunk már mások által kijelölt ösvényen. Tudnod kell, hogy

Sőt, a kritikájuk sem rólad szól. Róluk. Csupán rád vetítik a saját boldogtalanságukat, meg nem élt vágyaikat, sikertelenségeiket és tehetetlenségüket. Arról aztán nem is szólva, hogyha a kritikával megpróbálnak leértékelni, akkor sajnos még a jó szándék is megkérdőjelezhető.

Magadban és a sorsodban azonban hinned kell, mert ha nem engeded, hogy a sorsod vezessen, akkor viszont hurcolni fog.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.