Többször nyúlt magához nyilvánosan az olasz férfi egy ausztrál szupermarketben, mielőtt elkapták. Egy alkalommal egy nyolcéves előtt kezdett el maszturbálni, meg fogja kapni a büntetését.

Nem egyszer maszturbált nyilvánosan Salesa Casali. Az olasz férfit egy ausztrál szupermarketben kapták rajta többször is azon, hogy magához nyúl, egy alkalommal egy nyolcéves kislány előtt. A férfit elkapták, és előzetes letartóztatásba helyezték, de kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen vétsége.

A szupermarketben maszturbált az olasz férfiForrás: Thinkstock

A férfi még tavaly áprilisban egy üres házba tört be, és befeküdt az ágyba, de nem lehetett sokáig nyugta, ugyanis a ház tulajdonosa hamarosan hazaért. A nő egyből sikoltozni kezdett, amikor felfedezte a betolakodót, Salesa Casali pedig az ablakon keresztül menekült el. A férfi több mint 300 napig volt előzetes letartóztatásban, mielőtt bíróság elé került, akik úgy döntöttek, elég elzárásból elég volt ennyi, a plusz büntetése az, hogy el kell hagynia az országot. A férfi vízuma ugyanis lejárt - írja a sunshinecoastdaily.com.