Íme a szülinapos Angelina Jolie szeretői

Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Evan Agostini -
Brad Pitt Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie Pitt 1975. június 4-én született Los Angelesben, így ma ünnepli a 42. születésnapját. A hatgyermekes Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, aki még fotómodell, író, producer, filmrendező, és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különmegbízottja, valamint korábbi jószolgálati nagykövete is, éppen válni készül Brad Pitt-től, így eljött az idő, hogy végigvegyük a korábbi szerelmeit, viszonyait és ágyasait.

Amikor George Clooney 2014-ben feleségül vette Amalt, csokorba szedtük, kik voltak a korábbi kedvesei. Így tettünk Leonardo DiCaprióval is, akinek hódítási listája akkor készült el, amikor betöltötte a 40. életévét. Jude Law pedig akkor került sorra, amikor kiderült, hogy teherbe ejtett egy huszonhárom éves lányt.

Idén januárban, amikor Cristiano Ronaldo eljegyezte kedvesét, körülnéztünk az ő ágya táján is. Majd a válófélben lévő Brad Pitt is csatlakozott a klubhoz, neki közel 20 ágyasára derült fény. Őt Ryan Gosling korábbi szerelmei követték, majd pedig az állítólag Angelina Jolie-t vigasztaló Jared Leto több mint 30 szeretőjét vettük sorra. Robert Downey Jr. után pedig a sportvilág nagy Casanovái, Lewis Hamilton, az extrahűtlen David Beckham, majd pedig Fernando Alonso szerelmi élete is terítékre került.

Anglina Jolie az első világsztár, akinek nő létére végigvesszük korábbi szerelmeit. Lássuk hát, kikkel töltötte az elmúlt 20 évet!

Brad Pitt (2005. jan. - 2016. szept.)

Jennifer Aniston és Brad Pitt válását 2005. október 2-án mondták ki, így okkal hihető, hogy volt némi átfedés a világsztár házassága és a Jolie-val való kapcsolata között. Úgy tudni, Aniston március 25-én adta be a válókeresetet, Pitt pedig már a nyáron odaköltözött Jolie-hoz,

akivel a Mr. és Mrs. Smith forgatásán jöttek össze.

Brad Pitt és Angelina Jolie A tengernél című filmben Forrás: UIP Dunafilm

10 évvel később azonban már minden Brangelináék válásáról szól, valamint arról, hogy az 53 éves Pitt ágyát már Kate Hudson, Jolie-ét pedig a hírek szerint Jared Leto melegíti. (Róla később még lesz szó.)

Val Kilmer (2004)

2004-ben vetődtek fel olyan pletykák, melyek szerint az Oscar-díjas színésznő Val Kilmerrel szűri össze a levet.

Angelina Jolie és Val Kilmer Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Stephen Shugerman

A két szupersztár a Nagy Sándor, a hódító című történelmi film forgatásán dolgozott együtt, és annak ellenére, hogy Angelina állítása szerint csak baráti viszony volt közöttük, a brit Daily Star című bulvárlap szerint a két híresség egy hetet töltött a Los Angeles-i L'Ermitage luxusszállóban,

ahonnan csak elvétve mozdultak ki.

Nicolas Cage (2003)

Angelina Jolie és Nicolas Cage a Tolvajtempó című filmben játszottak együtt 2000-ben, utána pedig külföldi lapinformációk szerint kavartak is.

Colin Farrell (2003-2004)

2016 októberében jelent meg "Mást szeretett, mégis Brad Pittet választotta Angelina Jolie" című cikkünk, amely szerint Brangelináék kapcsolata a kezdetektől halálra volt ítélve. Legalábbis ezt állította akkor Perez Hilton, a milliárdos blogger, aki az amerikai sztárok legféltettebb titkait is kideríti.

Angelina Jolie és Colin Farrell a Nagy Sándor, a hódító című filmben Forrás: InterCom

Hilton szerint Angelina állítólag csak azért ment bele a kapcsolatba Pitt-tel, mert az a férfi, akire ő vágyott, éppen nem lett volna túl jó parti.

Jolie sokkal jobban szeretett volna a hollywoodi rosszfiúval, Colin Farrell-lel együtt lenni.

Perez Hilton azt állította, hogy mielőtt a színésznő megismerkedett volna a forgatáson Brad Pitt-tel, viharos kapcsolata volt Colinnal. A színész azonban akkoriban komoly pszichés és drogproblémákkal küzdött, így kettejük szerelméből semmi sem lett. Az érintettek természetesen nem nyilatkoztak az ügyben.

Jared Leto (2003-2004)

Jared Leto az élet császára című cikkünkben kitértünk már kettőjük viszonyára. Akkor azt írtuk, hogy a két Oscar-díjas hollywoodi csillag összemelegedése nem is lenne olyan meglepő fordulat, hiszen mint ismeretes, a Nagy Sándor, a hódító című közös filmjük forgatása után viszonyuk volt. (Mondjuk Jolie a pletykák szerint Val Kilmerrel, Colin Farrell-lel és Oliver Stone rendezővel is kavart a forgatáson, de mindegy...)

A románcnak állítólag azért lett vége, mert Jared képtelen volt megállapodni.

Most azonban már jóval érettebb, rengeteg nő megvolt neki, elképzelhető, hogy eleget kalandozott, és már el tudja képzelni magát a hatgyermekes anyuka mellett. Mióta zajlik ugyanis Angelina válása, többször is látták, hogy együtt vacsoráznak Letóval.

Antonio Banderas (2000)

A két sztár az Eredendő bűn című filmben játszott együtt. Az egyik jelenetben a forróvérű latin szerető Angelina Jolie-val szeretkezik, majd pedig egy kádban romantikáznak. Állítólag Banderas akkori neje, Melanie Griffith maga mögött hagyott csapot-papot, és rohant a forgatás helyszínére, amikor tudomást szerzett a vérforraló jelenetről. Majd pedig hatalmas patáliát csapott az egész stáb előtt.

A pletykák szerint volt is mitől félnie, ugyanis állítólag az ominózus szexjelenetbe olyannyira sikerült beleélnie magát Banderasnak és Jolie-nak, hogy valóban szexeltek a kamerák előtt. Griffith egy időre el is költözött otthonról.

Billy Bob Thornton (1999 - 2003. május)

Billy Bob és Angelina 1999-ben, egy filmforgatáson találkoztak, 2000-ben pedig össze is házasodtak. (A történethez hozzátartozik, hogy a színész éppen Laura Dern vőlegénye volt, akit végül egy apró cetlire írt üzenetben dobott ki. Néhány hónappal később, mikor Angelina is elvált Jonny Lee Millertől, összeházasodtak.)

Kívülről vadnak tűntek és szenvedélyesnek, ám mint utóbb kiderült, ez nagyon kevés volt ahhoz, hogy hosszú távon is együtt maradjanak.

Angelina Jolie és Billy Bob Thornton Forrás: AFP

Thornton 2016 novemberében a GQ magazinban mesélte el, hogy a legfőbb baj az eltérő érdeklődési kör volt. Míg Angelinát már akkor is az ENSZ foglalkoztatta, ő inkább otthon ült, pihent, sportot nézett a tévében - ez viszont folyamatos bizonytalansággal töltötte el.

- mondta Billy Bob, aki hozzátette, egyébként sem érzi magát túl kellemesen csupa gazdag és fontos ember között. "Szeretem magam, úgy, ahogy vagyok" - mondta a színész, aki elárulta azt is, pár havonta a mai napig beszél Angelinával, ugyanis nem haraggal váltak el.

Mick Jagger (1997)

Lapinformációk szerint a színésznő és a Rolling Stones énekese 1997-ben összegabalyodtak egy klipforgatáson, de viszonyukat titokban kellett tartaniuk, mivel akkoriban mindketten valaki mással éltek házasságban. (Jolie éppen Johnny Lee Millerrel.)

Angelina a Rolling Stones Anybody Seen My Baby? című klipjében játszott, és eközben bonyolódott szenvedélyes viszonyba a nála közel két és félszer idősebb Mick Jaggerrel.

Úgy tudni, ez a viszony volt az utolsó csepp Jerry Hallnál, és elhagyta a legendás énekest.

Timothy Hutton és Gary Sinise (1996-1999)

Állítják, Angelinának a Johnny Lee Millerrel kötött házassága idején még javában tartott a viszonya a barátnőjével, Jenny Shimizuval. (Ja, mert hogy Angie biszex, ha eddig nem mondtuk volna...) De a válás kimondásáig állítólag képbe került nála két kollégája, Timothy Hutton és Gary Sinise is.

Timothy Hutton 2006-ban Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Evan Agostini

1997-ben Jolie megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó Golden Globe-díjat sorozat, TV-film kategóriában Cornelia Wallace szerepéért a George Wallace című filmben. Ebben játszott együtt Gary Sinise-szel:

Gary Sinise Forrás: AFP

Jonny Lee Miller (1995. márc. - 1999. febr.)

Angelina és Jonny egy forgatáson ismerkedtek meg, és egy évvel később össze is házasodtak. Kapcsolatuk az esküvő után másfél évig tartott, de a válást csak 1999-ben mondták ki.

Jonny Lee Miller és Angelina Jolie Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Evan Agostini

Később mindketten elismerték, hogy túl fiatalok voltak a házassághoz, de barátságuk azóta is fennmaradt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.