Okospornóval tarol az egyik videómegosztó

pornó okos pornó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi újítással rukkolt elő a PornHub: így akarják még élvezetesebbé tenni a pornófilmeket.

A PornHub egyébként is töménytelen mennyiségű felnőtt filmet tartalmaz, különböző terjedelemben és témában, és ezt most egy újabb funkcióval dobták fel: íme, az okos pornó.

Ez így elsőre furának hangzik, sőt még másodjára is, de úgy tűnik, hogy a modern, hightech világgal a pornóiparnak is haladnia kell, ha nem akarják elveszíteni a felhasználókat.

A PornHub szövetkezett többek közt a Fleshlighttal és közösen létrehoztak egy olyan funkciót, melynek során lehetőségünk van bizonyos szexuális segédeszközöket társítani a filmekhez Forrás: fleshlight.com

Összeszövetkeztek a Fleshlighttal és a Kiiroóval, és közösen létrehoztak egy olyan funkciót, melynek során lehetőségünk van bizonyos szexuális segédeszközöket társítani a filmekhez. A videóban történő eseményeket egy szotfer impulzusokká formálja át, és bizonyos szexuális segédeszközökre juttatja el - írta meg a TheVerge.

Szőrtörténelem: Így jutottunk el az intim csupaszságighttp://www.life.hu/intim/20170629-szortelenites-tortenelem.htmlMikor és hogyan alakult ki az igény az emberiségben arra, hogy a testen növő szőrt gondozni és/vagy eltávolítani kezdje? Mi mindent használtak erre a ma ismert eszközökön kívül, és hogyan alakultak ki ezek az eszközök? Cikkünkben végigjárjuk a szőrtelenítés és borotválkozás évszázadait. IntimThinkstockA kapcsolat halálahttp://www.life.hu/intim/20170628-pilat-gabor-a-kapcsolat-halala.htmlTalán furcsán hangzik, de egy párkapcsolat nem egy magától értetődő állapot. Ellenkezőleg, egy totálisan teremtett dolog. Intim--Orlando Bloom péniszéről mesélt volt párja, Katy Perryhttp://www.life.hu/intim/20170628-orlando-bloom-peniszerol-meselt-katy-perry.htmlNagy valószínűséggel mindenki emlékszik arra az ominózus képre, amikor Orlando Bloom megmutatta méretes szerszámát evezés közben... most kiderült, miért is tette... IntimAFPAmit még nem tudtál a női nemi szervről: Videó!http://www.life.hu/intim/20170626-ismeretterjeszto-felvetel-a-noi-nemi-szervrol.htmlMa már nem jelent gondot, hogy nyíltan beszéljünk a nemi szervünkről, ám azt még mindig sokan nem tudják, hogy milyen utakat járt meg a női klitorisz, mire elfoglalta méltó helyét a társadalomban. IntimOrigoEzek lesznek az idei nyár legszexibb filmjeihttp://www.life.hu/intim/20170624-szexi-filmek-2017-nyarara.htmlDurva lánybúcsú, swingerező házaspár, vízparti tökéletes testek, dögös kémkalandok, elcsábított szüzek: ezen a nyáron jó néhány olyan film érkezik, ami biztosítja a forró hangulatot a hűvös mozitermekben is. Listára gyűjtöttük őket! Intim--Ilyen a fülledt erotika egy zseniális fotós szemével 18+http://www.life.hu/intim/20170625-erotikus-kepek.htmlErotikus mégsem közönséges. Erotikus mégsem mutat meg mindent. Így is jellemezhetnénk azokat a képeket, amiket egy igazán zseniális fotós készített. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.