Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ne válaszd mindig az egyszerűbb utat! Legalább időnként kanyarodj rá a nehezebbre, a göröngyösebbre, a kacskaringósabbra, és véletlenül sem azért, mert azt mondják, és mert mindig az a jó és az a helyes. Egyrészt nem mindig mondják, másrészt nem mindig az a helyes.

Inkább azért, hogy saját tapasztalásod legyen, hogy te magad dönthess arról, hogy neked melyik a megfelelő, mert vannak dolgok, amiket egyszerűen meg kell élni, és nem elég megérteni.

Figyelj arra, hogy mit gondolsz vagy mire vágysz... Forrás: Thinkstock

Nehéz elmondani valakinek, hogy milyen érzés hóesésben futni, aki még nem látott havat. Van, hogy valami megmutatható, de nem elmagyarázható. Amikor az egyik tanítvány megkérdezte Jézust, hogy mi az ima, Jézus csak térdre borult, és imádkozni kezdett. Nem is tehetett volna mást.

A legenda szerint egyszer egy ember szívességet tett Istennek, aki cserébe azt ígérte neki, hogy választ ad egy kérdésére, viszont figyelmeztette:

Az ember gondolkodóba esett, és mielőtt még feltette volna a kérdést, a Jóisten ismét figyelmeztette: "Ne feledd, vannak olyan kérdések, amikre a választ csak megtapasztalás útján kaphatod meg." Az ember nem tudta tovább visszatartani az őt legjobban foglalkoztató dolgot, és feltette a kérdést: "Uram, mi van a halál után?"

Erre az Isten ott helyben agyoncsapta. Mi mást tehetett volna?

Következésképpen figyelj arra, hogy mit gondolsz, vagy mire vágysz, mert a végén pont úgy kapod, ahogy kérted.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.