A pornós Alexandra Diamond tűnt fel az Éjjel-nappal Budapestben

Forrás: Éjjel-nappal Budapest -
pornó Éjjel-nappal Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-nappal Budapestben találkozhattunk egy pornós hölgyeménnyel, akit a nézők is jól ismerhetnek, mivel sokáig szerepelt a televízióban, és úgy tűnik, nem távolodott el az eredeti szakmájától! 

Az Éjjel-nappal Budapest Lalija úgy döntött, ő lesz a magyar erotikus filmipar következő állócsillaga, nem mással, mint a saját potencianövelőjével próbált sikereket elérni. Először csak a szert szerette volna eladni, ezért megitta, hogy saját magán szemléltesse a hatását, és betört egy filmforgatásra.

Alexandra Diamond nemcsak a szerepe szerint felnőttfilmes Forrás: Éjjel-nappal Budapest

A rendezőket viszont úgy lenyűgözte Lali férfiassága, hogy őt szerződteték, pedig eleinte nagy felbojdulást okozott, hiszen miatta félbeszakadt a jelenet, amiben nem más szerepelt, mint Alexandra Dianond. Alexandra azonban nemcsak eljátszotta a pornózást, ő ugyanis valóban szerepelt felnőttfilmekben, valamint az emberek még Müller Attila volt párjaként is ismerhetik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.