Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűbbnek tűnik teljes tenyérrel belemarkolni egy nő fenekébe, mint egy újjal végig simítani az arcát.

Talán gyorsabb sikerrel kecsegtet, ha a férfi pénzzel, pozícióval, luxusautóval lenyűgözi a nőt, minthogy őszinte kíváncsisággal és érdeklődéssel, a szemébe nézve ismerné meg.

Talán gyorsabb sikerrel kecsegtet, ha a férfi pénzzel, pozícióval, luxusautóval lenyűgözi a nőt, minthogy őszinte kíváncsisággal és érdeklődéssel, a szemébe nézve ismerné meg Forrás: Thinkstock

Valószínűleg egyszerűbb elvinni a nőt egy drága és elegáns étterembe, mint főzni neki egy akár középszerű vacsorát. Sőt, néha elfelejtjük, hogy egy őszinte vallomással közelebb kerülünk egy nő lelkéhez, mint 100 tetszetős ígérettel.

Soha ne arra koncentrálj, hogy gyengéden és finoman érints meg egy nőt.

Inkább sok szeretettel, sok érzéssel tedd, így az érintésed is gyengéd és finom lesz!

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor
Túl szép vagyok ahhoz, hogy dolgozzak, keresek egy sugardaddythttp://www.life.hu/intim/20170506-sugardaters-sugar-kapcsolatok-daddy-k-es-baby-k.htmlMíg az élelmiszerboltok polcain a szexista majonézesflakonokról olyan életbölcsességek néznek le ránk, miszerint "szép otthonod csak úgy lehet, ha munkával szerezted meg", addig a hazánkban felbukkanó legújabb párkereső oldal olyan szlogennel operál a Facebookon, hogy "túl csinos vagyok ahhoz, hogy dolgozzak". Csodálkozik még valaki azon, hogy a mai nőknek fogalmuk sincs arról, hogy mi a normális? IntimThinkstockOkoseszközök a szexben is: Ez a jövő? http://www.life.hu/intim/20170426-okoseszkozok-a-szexben.htmlA digitális, internetre is csatlakozni tudó, multifunkcionális eszközök egyre inkább részesei lesznek a mindennapjainknak. Akkor miért is éppen a szex maradna ki ebből? A gyártók legalábbis így gondolkodnak, és újabban sorban próbálkoznak a különféle, hancúrozáshoz és erotikához kapcsolódó okoskütyükkel. Amik most még kissé nevetséges sci-fi tárgyaknak tűnnek, de könnyen lehet, hogy nem is olyan soká simán használni fogja az emberek többsége valamelyik továbbfejlesztett verziójukat. Intim--A boldogtalanság egy rossz szokáshttp://www.life.hu/intim/20170505-pilat-gabor-a-boldogtalansag-egy-rossz-szokas.htmlA szokások rabjának lenni egy illúzió. Egy tökéletes alibi, hogy ne kelljen változnunk. Intim--Ha birtokolni akarod, elveszítedhttp://www.life.hu/intim/20170503-pilat-gabor-ha-birtokolni-akarod-elveszited.htmlGyerekkorunk óta próbálja a környezetünk ránk erőltetni a saját szándékát, a saját akaratát. Mi pedig vagy megtörünk és jól nevelt, idomított gyerekek leszünk, vagy szembeszállunk. Hogyan? Természetesen akarattal. Sőt, időnként annyira rászokunk az akaratra, hogy szinte akaratfüggők leszünk.IntimThinkstockDavid Beckham az élet császárahttp://www.life.hu/intim/20170502-david-beckham-allitolagos-szeretoi.htmlDavid Beckham 1975. május 2-án született, így a mai napon ünnepli a 42. születésnapját. Így persze adja magát, hogy ezen a héten ő legyen az élet császára. Mivel azonban 1997-ben, vagyis 22 esztendős korában kezdett randizni Victoriával (akinek végül 1998. január 24-én meg is kérte a kezét, 1999. július 4-én pedig össze is házasodtak), nehéz lenne összeszedni a szerelmeit, házassága előtti barátnői ugyanis nem ismertek. Félrelépései viszont annál inkább. Intim--Magassarkú-történelem: Az egyiptomi hentesektől Carrie Bradshaw cipőgyűjteményéighttp://www.life.hu/intim/20170426-a-magassarku-cipo-tortente.html"Nem tudom, ki találta fel a magas sarkút, de a nők nagyon sokkal tartoznak neki" - mondta Marilyn Monroe. Nos, azt nem tudjuk pontosan ma sem, hogy kinek volt köszönhető az első ilyen cipő, de azt meg tudjuk mutatni, hogy miként alakult a története az évszázadok során. És mint látni fogjuk, ez nem is egy kizárólag női történet. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.