Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mondás szerint „ember tervez, Isten végez", de ha az ember a tervezést sem hajlandó megtenni, akkor nem nagyon okolhatja a környezetét azért, hogy a nem létező terv nem valósult meg.

Nem minden sportoló jut ki az olimpiára. Sőt, azok közül is kevesen, akik felteszik rá az egész életüket. Olyan viszont még sohasem történt ebben az univerzumban, hogy valakinek nem volt feltett szándéka eljutni oda, és egyszercsak azt vette észre, hogy ott áll a dobogón, körülötte a tömeg, és felhanzik a Himnusz.

Nem minden sportoló jut ki az olimpiára. Sőt, azok közül is kevesen, akik felteszik rá az egész életüket. Forrás: Thinkstock

Tegyél meg mindent siker érdekében, és legyen benned végtelen hajlandóság a győzelemre! A többit a sorsra bízhatod. Tedd magasra a lécet, dobd át a szívedet a korláton, és a tested követni fogja!

Az emberek nem azért szenvednek vereséget az életben, mert híján vannak a tehetségnek, hanem mert nem teljes hitükből és szívükből cselekszenek.

Az eredmények nem adják magukat olyannak, aki nem hajlandó teljes egészében odaadni magát a kitűzött célnak.

Az egyik legfontosabb kulcsa a sikerednek, hogy elérd azt, amire valóban vágysz, egyszerű. Legyél tökéletesen elszánt és adj bele mindent magadból! A többiről gondoskodik az élet.
Mindenki meghal, de nem mindenki él.

Élni valójában csak a jelen pillanatban tudsz, a többi csupán az élet pótlása. Sőt, az élet csak akkor adja magát neked teljesen, ha te is teljes mértékben átadod magad neki. Amikor tökéletesen elfogadod azt, ami van. A dolgok maximális elfogadása mindig lelki békét és megnyugvást eredményez. A kellemes élmények persze nem állítanak nehéz feladat elé, sőt, a sivatagban sem
nagy kihívás végigcsinálni egy léböjtkúrát.

Az eredmények nem adják magukat olyannak, aki nem hajlandó teljes egészében odaadni magát a kitűzött célnak. Forrás: Dreamstime

Másoknál gyakran fogod azt tapasztalni, legyen az a főnököd, a beosztottad, az anyád, az apád, vagy a párod, hogy részükről az elfogadás nem teljesen így működik, de ez ne aggasszon. Illetve aggaszthat, de attől még náluk nem fog változást eredményezni, viszont magadat kikészíted.

Ne keress ésszerűséget az ésszerűtlenben, rendet a rendetlenségben, és ne várj épeszűséget olyantól, akit az ego vezet! Csupán annyit kell tenned, hogy lelki reakció nélkül figyeld meg a történést, megengedve azt, akármilyen irracionális is legyen, és próbáld meg kikapcsolni a történésre adott szokások reakciódat.

A valódi léted igazsága és az eredendő lényed a még halálodon is túlmutat. Így nyugodtan élhetsz azzal a luxussal, hogy ugyan cselekszel ha cselekedned kell, de megengedő vagy a butasággal és tudatlansággal, és a rosszindulattal is.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.