Nem kellenek a vékony fiatal lányok a szexiparba

Forrás: Origo -
prostituált vallomás szexmunkás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan azt gondolják, hogy legtöbben a fiatal lányokkal való együttlétért fizetnek, pedig mint kiderült, ez nem így van. 

Samantha X, egy ausztrál escort-ügynökséget vezet, és arról számolt be, hogy a kliensek mostanság mire költik el szívesen a pénzüket. A szexi szőkeség egy ideig maga is call girl volt, így jól rá lát a munka minden szegletére.

35 feletti nőkre vágynak a kliensek Forrás: Origo

Elmondása szerint a vékony, fiatal lányok ideje lejárt, ugyanis a kuncsaftok többnyire 40 és 60 közötti férfiak, akiket nem elégítene ki, ha egy olyan korú lánnyal kellene időt tölteniük, aki akár a lányuk is lehetne. Éppen ezért a legtöbb férfi 35 feletti partnert keres, és az eddig imádott extravékony lányok helyett inkább a kissé húsosabb, teltebb idomú hölgyek részesülnek előnyben.

Samantha X azt is bevallotta, hogy egy huszonéves lánynak jelenleg nem is nagyon tudna munkát adni az ügynökségnél, de megdöbbentő módon nem is ez a korosztály szánja rá magát a szexmunkára.

Olyanok is szexmunkásnak állnak, akik nincsenek "rákényszerítve" Forrás: Instagram

Több olyan alkalmazottja is van, akik tisztességes, jól fizető állással rendelkeznek, ám ez nem elégíti ki a kíváncsiságukat, ezért álltak be call girlnek: jogászok, orvosnők és bankárok is vannak a testüket áruló luxuslányok között - írta meg a DailyTelegraph.

Bepillantás a szexipar rejtett világába

A szexmunkásról, a prostituáltról, az eszkortozásról általában fiatal lányokat képzelünk magunk elé, akiknek hosszú a combjuk, teltek az idomaik és mindenre elszántak. Pedig nem csak a nők kerülhetnek be a szexiparba, férfiak is ugyanúgy árulhatják a szexuális szolgáltatásaikat. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.