Korábban az ananász fogyasztó hatása miatt volt népszerű a csajok körében, újabb meglepő beszámolók alapján kiderült, hogy másra is kiválóan alkalmas. A nemi életet tudjuk, hogy befolyásolja, de eddig csak a férfiaknál jelentkeztek a tünetek.

Az ételek ízei kémiailag bizonyítottan befolyásolják az emberben keringő nedveket - számolt be erről a brit Metro. Emlékeztek rá, amikor robbant a hír, hogy a sok ananásztól ananász íze lesz a spermának? Biztos megnőtt a gyümölcs eladása a hírek után, mert egyből mindenki tesztelni akarta az eredményt.

Az angol lap cikkére szakértők is reagáltak, és alátámasztották, hogy az elfogyasztott ételek, italok tényleg befolyásolják a nemi nedvek ízét. Például a sok kávé, sör keserű ízeket erősíti, sós ételek fogyasztása egyértelműen a sós ízt fokozza. És itt jön az ananász - valóban megváltoztathatod a 'ízedet' az édes gyümölccsel, megfelelő diéta mellett, aminek alapja, hogy sok vizet kell inni, és megfelelő időben sok gyümölcsöt kell fogyasztani. Azért csodát ne várjunk, valószínűleg nem azt a hatást fogod eléri, mintha belekóstolnának egy pina coladaba.