Swingfields: egy fesztivál, ami csak a szexről szól

Forrás: Thinkstock -
szeretkezés szexfesztivál Swingfields
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem okoz gondot a szabadtéri szex? Nem hoz zavarba, ha mások is látják amit csinálsz? Akkor a Swingfieldset neked találták ki. 

Egyszer már betiltották az Egyesült Királyságokban megrendezett Swingfields nevű fesztivált, ám úgy tűnik, 2018-ban újra megnyitja kapuit az érdeklődők előtt. A kereslet pedig úgy tűnik egyre nagyobb, ugyanis 2015-ben durván 500 ember vett rajta részt, míg 2016-ban már 700-an jelentek meg a nem mindennapi eseményen. De vajon mi is történik egy ilyen rendezvényen?

2018-ban újra indul a Swingfields fesztivál Forrás: Thinkstock

  • Orgazmusverseny

Egy kijelölt területren kell a hölgyeknek kényeztetniük magukat, és akinek először sikerül, az egy vibrátort kap ajándékba.

  • Szex a táncparketten

Akár bármelyik normális fesztiválon, itt is rengeteg zenei fellépő van, akik a színpad elé csábítják a buliznivágyó tömeget. Ám ha valakinek kedve szottyan egy kis szexhez, az nyugodtan megteheti akár a táncparketten is.

  • Szexsátor

Egy óriási sátrat húznak fel a fesztivál területén, ami hatalmas ágyakkal és párnákkal van berendezve. Aki egy kicsit elvonulna, az szabadon elfoglalhatja bármelyik erre kitelepített fekhelyet.

  • Fétis kunyhó

Ha különleges vonzódásaid vannak, akkor ezt a házikót neked találták ki. Itt kipróbálhatod a különböző "kínzó eszközöket", a viasszal való csepegtetést és sok egyéb mást is - írta meg a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.