Ahogy az emberek, úgy a nemi szervek is különböznek, és bizony vannak a férfiaknak kedvencei. Összeállították, hogy az összes típus közül melyek azok, amiket a legjobban szeretnek a pasik. Íme.

1. Húsos ajkakA női nemi szervek ajkai lehetnek vékonyak és vastagak is, a férfiak a jelek szerint azonban sokkal jobban szeretik a húsosabb típusúakat. Ezek elég puhák, kívánatosak, ráadásul sokkal könnyebb megtalálni a behatolás útját is!
2. A szűzies vaginaA férfiak valamiért nagyon szeretik, ha elsők lehetnek egy nő életében, de ha nem, akkor azzal is megelégszenek, ha olyan szűk a hölgyemény, amilyen az első alkalommal volt. Nem véletlen, hogy a férfiak élvezik a szűkös helyet, hiszen ez a szorosság nagyszerű ingerlést eredményez.

Ezeket a nemi szerveket szeretik nagyon a férfiakForrás: Dreamstime

3. A csiklóközpontúRemélhetőleg már minden férfi tudja, hogy a csikló kihagyhatatlan a szexben, talán éppen ezért szeretik annyira ezt a típust, amit viszonylag nagy klitorisz jellemez. Nem lehet nem észrevenni, ráadásul sokkal könnyebben izgatható, hiszen nagysága miatt az együttlétek közben akarva-akaratlanul is hozzáér a férfi.
4. CsontosEzt a típust pontosan azért szeretik annyira, amiért a szűzieset. Ez is sokkal szorosabb, mint az átlagos hüvely ezáltal pedig sokkal intenzívebb élményt ígér. Azért különbözik a szűziestől, mert annál csak a hüvely szűk, máshol viszont lehet puha, húsos, ennél viszont az egész nemi szerv kissé keményebb.