Ez a biztos jele annak, hogy megcsal a párod!

ruhatár megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan gyanakszanak a partnerükre, minden kézzel fogható bizonyíték nélkül, ilyenkor pedig jön a nyomozás és a kutakodás, pedig ehelyett csak a másik fél viselkedésére kellene figyelni, az ugyanis elárulja a csalfaságot!

Van egy nyilvánvaló jele annak, hogy a pár egyik tagja félre lép, ehhez pedig nem kell Sherolck Holmesnak lenni, bőven elég kicsit jobban odafigyelni! Sem a számítógépet, sem a telefont nem kell feltúrni hozzá, annál ez sokkal szembetűnőbb. Nem lehet elrejteni, hiszen a viselkedés és szokások változása mindent elárul.

Attól tartasz, hogy megcsal? Van egy biztos jele! Forrás: Thinkstock

Az encounters.com készített felmérést, melyben folyamatosan csaló nőket és férfiakat kérdeztek, és kiderült, hogy a szerető bizony gyökerestül felforgatja az életüket akkor is, ha óvatosak és elővigyázatosak.

Az emberi hiúság ugyanis munkálkodik, ezt pedig a másik fél is észreveszi.

A legtöbb csalfa ember szereti megújítani a ruhatárát és külsejét egy kicsit, vagy nagyon, ha a szeretőjével való találkozásra kerül sor. A legtöbb nő vörös rúzst ken magára, és 15%-uk mindig magas sarkút vesz fel. A férfiak 21%-a mindig visel parfümöt, 18%-a pedig mindig borotválkozik. Egy pedig mindannyiukban közös, szeretik megújítani a ruhatárukat a szerető kedvéért. „Ha a partner riasztóan nagy összeget költ hirtelen a ruhatárára, és nem tudod, miért foglalkozik most ennyit a megjelenésével, akkor lehet, hogy a megcsalásról van szó" - mondta a Daily Starnak a honlap üzemeltetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.