Maszturbációs kisokos nőknek (18+)

Forrás: Thinkstock -
szex maszturbáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elitedaily.com szerzője hosszú cikket publikált a nők maszturbálásáról. Többek között arról ír, hogy akármennyire is hihetetlen, legalábbis a fiúk sokszor nem is sejtik, a lányok is magukhoz nyúlnak olykor. De a cikk nem csupán önvallomásnak és a félreértések eloszlatása miatt készült, Alison Segel valóságos maszturbációs kisokost írt nőtársai számára szakértők segítségével. 

Bár mindenki vágyik az orgazmusra, a nők önkielégítése még mindig tabunak számít. Amíg a férfiak egymás között is megbeszélik magányos szexuális szokásaikat, addig a nők mélyen hallgatnak a szólóban történő örömszerzésükről. Talán éppen ezért van az, vélekedik Alice, hogy a csajok sokszor nem is tudják, hogyan tudnák a legélvezetesebb módon - vagy egyáltalán bárhogyan - kielégíteni magukat. Az a nő pedig, aki nem ismeri a saját testét, a partnerével is bajba kerülhet, ugyanis nem tudja elmondani neki, mi az, ami igazán felizgatja. Segel Dr. Martha Tara Lee klinikai szexológust és Alicia Sinclairt a női maszturbáció legjobb módszereiről kérdezte. A szakemberek a legfontosabbakat pontba szedték.

1. Csak akkor kezdj bele, ha tudod, nem fog megzavarni senki!

Nyilvánvaló, hogy senki nem tud úgy ellazulni, hogy bárki rányithat. Fontos, hogy magadra tudd zárni az szobaajtót vagy a fürdőszobát, ha teheted, gyújts gyertyát, használj illóolajokat, hallgass zenét! Megérdemled, hogy királynői módon kényeztesd a tested.

Forrás: Dreamstime

2. Szabadulj meg az előítéletektől!

El ne hidd, hogy rossz vagy káros, amit csinálsz! Sőt, épp ellenkezőleg. A maszturbáció segít levezetni a feszültséget, és egyébként is, hogy lenne ártalmas, ami ennyire jólesik.

3. Izgasd a csiklód!

Örök vita a női orgazmus helye, de a szakemberek abban egyetértenek, a csiklóval nem lehet nagyot hibázni. Meglátod, milyen hamar izgalomba jössz!

Forrás: Thinkstock

4. Kísérletezz!

Nem muszáj a kezeddel izgatnod magad. Jó szolgálatot tehet egy párna, amit a lábad közé veszel vagy például a zuhanyrózsa is fokozhatja a kéjérzésedet. Persze, ha mindez nem tetszik, vagy unod, ott vannak a bevált segédeszközök is, mint például a vibrátor. A szakemberek arra is felhívják a figyelmet, hogy nem baj, ha az anális szexet először egymagad próbálod ki. Így tudni fogod, hogy körülbelül mire számíthatsz, vagy, hogy egyáltalán izgató-e számodra az ilyesmi.

Forrás: Thinkstock

5. Ne siess!

Az orgazmus elérése nem teljesítménytúra, senki nem szabja meg, hogy milyen gyorsan kell elélvezned. A lényeg, hogy jól érezd magadat, és soha ne legyen lelkiismeret-furdalásod.

Forrás: Thinkstock
Ezért hangosak a nők szex közben (18+)http://www.life.hu/intim/20171014-ezert-hangosak-a-legtobben-szex-kozben.htmlTényleg elengedhetetlen része a nyögés a szeretkezésnek? Valójában miért is nyögnek a nők szex közben? Nos, ha hiszed, ha nem, erről is készült már kutatás. Intim--A legnagyobb bakik, amiket elkövethetünk szex közben (18+)http://www.life.hu/intim/20171014-szexbakik-az-agyban.htmlBizony, vannak olyan dolgok, amelyeket egy férfi sem szívesen hall szex közben. A legbántóbb mondatok az ágybéli teljesítménnyel kapcsolatban csúsznak ki egy nő száján, de sokan követtek el olyan bakit is, amikor a partner péniszét becsmérelték. Nos, ha nem tetszik, amit láttunk és éreztünk, azt elegánsabban is le lehet rendezni. Intim--Így kell vaginát és péniszt hajtogatni: videó (18+)http://www.life.hu/intim/20171013-igy-kell-vaginat-es-peniszt-hajtogatni.htmlEgy ázsiai hölgy törölközők segítségével mutatja be, hogyan kell péniszt és vaginát hajtogatni. Intim--Kutyapóz pro és kontra: így csináld, hogy fantasztikus élményben legyen részetekhttp://www.life.hu/intim/20171007-kutyapoz-pro-es-kontra.htmlA változatosság gyönyörködtet. Főleg, ha a szex kerül szóba. A kutyapózt például nem csupán vízszintes helyzetben lehet kipróbálni, állva is hatalmas élvezethez juthatsz úgy. Ráadásul azoknak sem lesz riasztó, akik ennek a szexpóznak a klasszikus formáját megalázónak érzik. Igen, a kutyapóz elég megosztó tud lenni. IntimThinkstockAz ilyen fajta izgatástól élvez el biztosan egy nő (18+)http://www.life.hu/intim/20171007-a-csiklo-izgatasatol-elvez-el-biztosan-egy-no.htmlAzt talán már minden férfi tudja, hogy a legtöbb nőnek nem lesz orgazmusa pusztán az aktustól, de azt viszont nem mindegyikük érzi, hogyan juttassák biztosan a csúcsra a kedvesüket. IntimThinkstockIlyen az élet mikropénisszel: négy férfi vallomása (18+)http://www.life.hu/intim/20170930-ilyen-az-elet-mikropenissze.htmlBár azt már nagyon sokan, nagyon sok helyen elmondták, hogy nem a méret a lényeg (és az ellenkezőjét is), ám a mikropéniszű, azaz erektált állapotban 7 centiméternél kisebb hímvesszőjű férfiakat senki nem irigyli. Van, aki annyira szégyelli adottságát, hogy nem is próbálkozik szexuális kapcsolatot teremteni, mások megtanulják a nőket alternatív módokon kielégíteni, de van olyan is, akinek a partnere kifejezetten élvezi a kisebb hímtagot. Férfiak vallottak. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.