Attól félsz, hűtlen a párod? Az alvási szokása elárulja

Forrás: Thinkstock -
hűtlenség szerelem megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tanulmány döbbenetes dolgot fedezett fel a hűtlenség és az alvási szokások témája kapcsán. 

Nyilván mindenki tudni szeretné, ha esetleg a párja hűtlen lenne hozzá. Rengeteg eltitkolt és utólag kiderült sztorit hallani a világban, ezért sokan attól rettegnek, hogy ők lesznek a következők, akiket átejt a szerelmük. Ám egy friss tanulmány most segít nekünk közelebb kerülni az igazsághoz, ugyanis azt vizsgálták, hogy miként változnak a félrelépő ember alvási szokásai, az eredmény pedig nagyon érdekes.

Innen tudhatod, hogy a párod megcsal Forrás: Shutterstock

Az IllicitEncounters.com nevű társkereső oldal (ami kifejezetten hűtlenségre vágyó, kapcsolatban élőknek van fenntartva) végzett felmérést, melynek keretén belül 400 embert kérdeztek ki részletesen az alvási szokásaikat illetően.

Az eredmények szerint a hűtlen partner sokkal szeretetteljesebben viselkedik a párjával az ágyban, mikor hűtlenkedni kezd. Több az ölelés, a simogatás, a puszi, mint általában azt megszokhattuk. A megkérdezettek 52%-a bevallotta, hogy mikor hűtlen, akkor nehezebben alszik el, és többször is felébred éjszakánként.

A bűntudat miatt kezd el kompezálni a legtöbb ember Forrás: Thinkstock

Vagyis ha a párod hirtelen, mindenféle ok nélkül túlságosan "szeretni" kezd, de mellette folyamatosan dobálja magát éjszakánként és sosem alszik jól, minden reggel fáradtan ébred, akkor érdemes lehet résen lenned - írta meg a DailyStar.

Pilát Gábor: Nyelsz vagy köpsz?http://www.life.hu/intim/20171016-pilat-gabor-a-valasztasok-dilemmajarol-megalkuvok-kontra-batrak.htmlEgy zord, viharos éjszakán autóval haladsz a szakadó esőben, amikor egy buszmegállót veszel észre. Három ember rostokol ott bőrig ázva. Egy idős hölgy, akinek szívrohama van, és ha nem kerül rövid időn belül kórházba, hamarosan meghal. Egy régi barátod, aki egyszer megmentette az életedet. A tökéletes partner, akiről mindig is álmodtál. Kit viszel el? Tudva, hogy kétüléses az autód, így csak egy utast vehetsz fel. Intim--Így festenek orgazmus előtt és után a nők: fotók http://www.life.hu/intim/20171019-orgazmus-elotti-es-utani-fotok-keszultek-nokrol.htmlA brazil fotós úgy véli, nincs szebb egy kielégült nő arcánál, ezért elhatározta, hogy lencsevégre kap minél több hölgyet a gyönyörteli pillanatban. Intim--Megszólalt a leszbikus színésznő egykori szeretőjehttp://www.life.hu/intim/20171019-megszolalt-a-leszbikus-szineszno-egykori-szeretoje-bejegyzes.htmlAz ország egyik híres és elismert színésznője állítólag szerelembe esett egy fiatal lánnyal, akivel 8 évig élt élettársi viszonyban. A kapcsolat titkos volt, ám a volt szerető könyvet ír a szakítás után és kendőzetlenül lerántja a leplet a színésznőről, valamint annak férjéről, aki a leírtak alapján kegyetlenül bánt a fiatal lánnyal. Íme egy újabb részlet a blogbejegyzésből.Intim--Így lesz pár perc alatt orgazmusa egy nőnek http://www.life.hu/intim/20171019-ettol-lesz-hamar-orgazmusa-egy-nonek.htmlÁltalánosságban azt mondják, hogy nagyjából 15 percre van szükséges ahhoz, hogy egy nő eljusson a csúcsra. Egy férfi pedig most elmondta, hogy mit gondol a nők kielégítéséről. Intim--4 kínos történet pároktól, akiket rajtakaptak szex közben (18+)http://www.life.hu/intim/20171018-4-kinos-tortenet-paroktol-akiket-rajtakaptak-szex-kozben.htmlMég nyilvánosan sem kell feltétlenül szexelni ahhoz, hogy valakit rajtakapjanak, bőven elég, ha nem egyedül van otthon a pár. Nincs is kínosabb annál, ha a szülők vagy a barátok rányitnak az egymást élvező szerelmesekre, de olyan történet is akad, ahol a rendőrök zavarták meg a vad párt. Intim--A zuhany alatt történik a legtöbb szexbaleset (18+)http://www.life.hu/intim/20171018-zuhanyzas-kozben-tortenik-a-legtobbszor-szexbaleset.htmlEgy orvos bevallotta: a szex közben történt balesetek száma jelentősen megnőtt a korábbi évekhez képest. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.